Mateřské školy zajišťují stabilní zázemí pro ty nejmenší. Zajišťují socializaci, rozvoj jemné motoriky, pohybových vlastností, rozvoj zájmů a přípravu na základní vzdělávání. Přihlaste své dítě do soukromé, státní nebo třeba anglické jazykové školky.

Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Mateřská škola b fresh je hravá a zdravá b fresh školka, která se nachází v nádherném prostředí parku Ladronka. Věnujeme maximální individuální péči každému dítěti, aby jeho přechod z domácího prostředí do kolektivu dětí byl radostný a plynulý. V každé třídě je kvalifikovaný český učitel a anglický rodilý mluvčí.
Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Služby: - ucelený systém vzdělávání pro děti od 1, 5 roku do 19 let V současnosti nabízí Duhovka Group vzdělávání v čtyřech zařízeních. Dvě mateřské školky, základní škola a osmileté gymnázium.

Agentura Svět dětí poskytuje mnoho služeb spojených s péčí o děti: - školička - minijesličky - hlídání dětí - pořádání narozeninových oslav

Dětské centrum koala, služby: - školka

Služby: -sportovní česko-anglická školička

Soukromá mateřská škola pro děti od 2, 5 do 6 let se vzdělávacím programem nabízí zájmové kroužky, výuku angličtiny. Nabízíme sportovní a pohybové vyžití dětí. Stravování a infrasauna je v budově. V areálu školky je zahrada, dětské hřiště a altán pro výuku venku.

Soukromá mateřská škola, sportovní školka Montessori pro děti ve věku 2-6 let.

Služby: -klub pro děti -jesle -školka -rodinné centrum

Služby - hlídání dětí - služby pro rodinu a seniory - odvoz a doprava osob - soukromá mateřská škola - rehabilitační cviky - hodinový manžel - instalatérské, malířské a zahradnické práce.

Soukromá Základní škola s výrazně rozšířenou výukou anglického jazyka. Profesionální výuka plavání pro žáky, ve vlastním bazénu.

Základní škola. Mateřská škola Sebuzínská 42 40321 Ústí nad Labem – Brná tel. 475 541 175, 720 619 239 msbrna@zsamsbrna.cz