Mateřské školy zajišťují stabilní zázemí pro ty nejmenší. Zajišťují socializaci, rozvoj jemné motoriky, pohybových vlastností, rozvoj zájmů a přípravu na základní vzdělávání. Přihlaste své dítě do soukromé, státní nebo třeba anglické jazykové školky.

Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Mateřská škola b fresh je hravá a zdravá b fresh školka, která se nachází v nádherném prostředí parku Ladronka. Věnujeme maximální individuální péči každému dítěti, aby jeho přechod z domácího prostředí do kolektivu dětí byl radostný a plynulý. V každé třídě je kvalifikovaný český učitel a anglický rodilý mluvčí.
Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Nová mateřská jazyková školka otvírá od 1.9.2013

-Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, ...

Soukromá mateřská školka a volná herna nabízí tyto služby: - školku - výuku jazyků - volnou hernu pro rodiče s dětmi - denní, večerní a noční hlídání dětí - případně i víkendové hlídání dětí. K dispozici je vila se zahradou, nabízíme pestrý denní program

Mateřská škola - ekologický program

Lentilka je soukromá školka v Praze 5, situovaná v rodinném domě se zahradou na okraji parku Klamovka. Kapacita mateřské školky je 12 dětí. Je kladen velký důraz na individuální přístup ke každému dítěti. Školka dětem od 2 do 6 let nabízí plnohodnotný program, včetně výuky angličtiny, pohybové a hudební výchovy a keramiky. Nabízíme rovněž mnoho ...

Soukromá mateřská škola - kapacita 15 dětí.

Soukromá mateřská školka. KROUŽKY - Ekokroužek - Svět kolem nás - Slovní hrátky - Výtvarná dílna - Předškolní příprava - Hudební hrátky - Sportovní hrátky - Mimořádné akce: Výlety, tématické víkendy, táboráky, olympiády, pyžamové párty.

Mateřská škola - kapacita 112 dětí - výuka angličtiny a hry na flétnu, návštěva solné jeskyně - vlastní keramická dílna - účast na ekologických projektech - vlastní krásná, rozhlehlá zahrada a hřiště - přijďte se k nám podívat účastníme se projektů - Celé česko čte dětem ...

Hlídání dětí, výpomoc v domácnosti on-line školička - možnost sledování dětí přes web kameru - individuální přístup ke každému dítěti - výuka angličtiny 2x týdně.

Mateřská škola - kroužky - angličtina, flétna, sportovní hry, předplavecký výcvik, tanečky a keramika

Soukromá ZŠ a MŠ a jesle Nabízíme přátelské a tvořivé prostředí pro Vaše děti od 2 do 7 let v malém kolektivu s denní výukou AJ. Používáme zahraniční vzdělávací program, organizujeme taneční, sportovní, umělecké kluby, divadelní akce.

Mezinárodní MŠ, akreditovaná MŠMT. Výuka anglická, francouzská a česká, pro děti od 2, 5 - 6 let. BABY STUDIO - jesle pro děti od 1 - 3 let. Max. 12 dětí ve skupině. Individuální přístup, multikulturní prostředí, vegetariánská strava. Odpolední zájmové aktivity - jóga, tanec, keramika, drama, flétna.