Mateřské školy zajišťují stabilní zázemí pro ty nejmenší. Zajišťují socializaci, rozvoj jemné motoriky, pohybových vlastností, rozvoj zájmů a přípravu na základní vzdělávání. Přihlaste své dítě do soukromé, státní nebo třeba anglické jazykové školky.

Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Mateřská škola b fresh je hravá a zdravá b fresh školka, která se nachází v nádherném prostředí parku Ladronka. Věnujeme maximální individuální péči každému dítěti, aby jeho přechod z domácího prostředí do kolektivu dětí byl radostný a plynulý. V každé třídě je kvalifikovaný český učitel a anglický rodilý mluvčí.
Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Soukromá mateřské škola a centrum pro rodiče s dětmi. Zaměřená na český jazyk. Nabízíme rodinné prostředí, profesionální přístup a spoustu aktivit a kroužků. Kapacita je omezena, maximální počet dětí ve třídě je 15. Přijímáme děti od 3 let.

Soukromá jazyková mateřská školka zaměřená na angličtinu.

Rodinná anglická školka s nadstandardním programem v angličtině. Abacus Adventures je anglická mateřská školka, situovaná v Praze 5 – Zbraslavi. Bohatý a na anglický jazyk zaměřený program naší školky směřuje k rozvíjení a povzbuzení dětské představivosti a sebedůvěry

Provozování školky pro děti od dvou let.

Provozování soukromé školky s rozšířenou výukou francouzského jazyka pro děti předškolního věku.

Školské a sociální služby pro děti a mladé lidi s tělesným postižením. Mateřská škola. základní škola. Střední škola. Zdravotně rehabilitační pracoviště.

Sportovní školka s celoročním provozem. Přijímáme děti od 2 do 6 let.

Mateřská škola - pro sluchově postižené děti - pro děti s kombinovanými vadami Střední škola PRO sluchově postižené - speciální a základní škola, SŠ pro sluchově postižené Základní škola PRO sluchově postižené

Mateřská škola - kapacita 84 dětí - kroužky: cvičení jógy, hra na flétnu, keramika - výuka AJ

Miniškolka Katka. Polodenní a celodenní hlídání dětí v rodinném prostředí. Výchovné a vzdělávací programy.

Mateřská škola s kapacitou 140 dětí - kroužky keramiky, tance, angličtiny, plavání a výuky hry na flétnu

Soukromá mezinárodní škola pro studenty od 2 do 18 let.

Soukromá mateřská škola, školka.

Služby: -miniškolka rodinného typu. -jesle (děti od 1-3let). -hlídání dětí.