Mateřské školy zajišťují stabilní zázemí pro ty nejmenší. Zajišťují socializaci, rozvoj jemné motoriky, pohybových vlastností, rozvoj zájmů a přípravu na základní vzdělávání. Přihlaste své dítě do soukromé, státní nebo třeba anglické jazykové školky.

Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Mateřská škola b fresh je hravá a zdravá b fresh školka, která se nachází v nádherném prostředí parku Ladronka. Věnujeme maximální individuální péči každému dítěti, aby jeho přechod z domácího prostředí do kolektivu dětí byl radostný a plynulý. V každé třídě je kvalifikovaný český učitel a anglický rodilý mluvčí.
Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Služby: - mezinárodní jesle. Jesličky: Elišky Krásnohorské 6 110 00 Praha 1

Soukromá školka, která podporuje vyvážený rozvoj dětí na principech vypracovaných Dr. Marií Montessori - mateřská škola.

Služby: - mateřská škola - vzdělávací centrum - Montessori školka.

Školka Malvína Futurama: - mateřská škola. - jesle. Mateřská škola Malvína Karlín: - Křižíkova 159/56, Praha 8 - tel.: 732 233 299

Školička Domeček je soukromá mateřská škola a jesle pro děti předškolního věku 2 - 6 let v klidné části Týnce nad Sázavou. Od dubna roku 2011 poskytujeme péči o děti s bohatým programem zaměřeným na individualitu a potřeby dětí. Při práci s dětmi využíváme tematicky zaměřené programové bloky s mnoha aktivitami dle vzdělávacího programu MŠMT a ...

Jsme soukromá miniškolička (jesličky )pro děti od 1, 5 do 6 let s kapacitou 25 dětí, již od roku 2010 zajišťujeme péči o děti s bohatým programem zaměřeným na individualitu dětí.Školička s maximálním počtem 6 dětí na 1 profesionální učitelku nebo zdravotní sestru.

Služby: - ucelený systém vzdělávání pro děti od 1, 5 roku do 19 let V současnosti nabízí Duhovka Group vzdělávání v čtyřech zařízeních. Dvě mateřské školky, základní škola a osmileté gymnázium.

Dětské centrum koala, služby: - školka

Soukromá mateřská škola pro děti od 2, 5 do 6 let se vzdělávacím programem nabízí zájmové kroužky, výuku angličtiny. Nabízíme sportovní a pohybové vyžití dětí. Stravování a infrasauna je v budově. V areálu školky je zahrada, dětské hřiště a altán pro výuku venku.

Služby: -klub pro děti -jesle -školka -rodinné centrum

Montessori školka a jesle pro děti od 18 měsíců do 7 let. Možnost docházky od 1 dne do 5 dnů v týdnu, krátkodobého hlídání a kroužků.

Limetka je mezinárodní česko-anglická Montessori školka pro děti od 2, 5 let, vycházíme z pedagogiky Marie Montessori. Ve třídě jsou vždy dvě učitelky, jedna hovoří česky a jedna anglicky. Aktivity v malém kolektivu pod odborným vedením vysokoškolsky vzdělaných pedagogů zaručují pro vaše dítě kvalitní předškolní přípravu s důrazem na celostní ...

Školka se srdcem, rozumem a citem.... Mateřská školka Smíškov je vzdělávací školka a školka zdravého životního stylu.Nabízí rodičům a jejich dětem mnohem více než pouhé, , hlídání“.

Provozujeme jazykovou školku a jesle v rodinném prostředí, která poskytuje program v českém a anglickém jazyce pro děti od 15 měsíců do 7 let.

Čtyřtřídní mateřská škola - kapacita 120 dětí - výuka angličtiny - výtvarný kroužek

Mateřská škola - kapacita 90 dětí - výuka anglického jazyka a hry na flétnu, kroužek výtvarného umění a aerobiku