Mateřské školy zajišťují stabilní zázemí pro ty nejmenší. Zajišťují socializaci, rozvoj jemné motoriky, pohybových vlastností, rozvoj zájmů a přípravu na základní vzdělávání. Přihlaste své dítě do soukromé, státní nebo třeba anglické jazykové školky.

Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Mateřská škola b fresh je hravá a zdravá b fresh školka, která se nachází v nádherném prostředí parku Ladronka. Věnujeme maximální individuální péči každému dítěti, aby jeho přechod z domácího prostředí do kolektivu dětí byl radostný a plynulý. V každé třídě je kvalifikovaný český učitel a anglický rodilý mluvčí.
Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Soukromá Základní škola s výrazně rozšířenou výukou anglického jazyka. Profesionální výuka plavání pro žáky, ve vlastním bazénu.

Zástupce ředitele mateřské školy Čtyřlístek.

Do naší školičky můžete přihlásit své děti na celodenní hlídání, ale také třeba jenom na pár hodin. Umístění školičky je v části města, kde sídlí většina důležitých úřadů, můžete tedy s klidným svědomím své dítě nechat na hodinku či dvě u nás a bez stresu si zařídit vše potřebné. Obejít úředníky, navštívit lékaře, anebo si třeba jenom v klidu ...