Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace
Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace
Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Veselá školička Zuzanka s.r.o. je provozovatelem školky a poskytovatelem služeb pro děti od 1, 5 roku.

Mgr. Eva Kneblová se zaměřuje na psychologické poradenství a pořádá kurzy a besedy zaměřené na výchovu a vzdělání.

GrowJOB s.r.o. poskytují služby manažerského vzdělávání. Oblasti konzultací: -firemní vize a strategie, vnitřní motivace zaměstnanců -hodnotové a produktové inovace, "modrý oceán" -optimalizace rozhodovacích procesů na základě racionálních a emočních faktorů -práce se statusem společnosti, firemní identita a značka -efektivnější komunikace, ...

Martina Svobodová provozuje jesle.

PhDr. Oldřich Tegze se zaměřuje na koučink, meditace, neverbální komunikaci, rozvoj prezentačních dovedností, vedení porad, trénink kognitivních funkcí a mnoho dalšího.

STUDYLINE zajišťuje: - jazykové kurzy a pobyty v zahraničí (angličtina, němčina, španělština, francouzština, italština, ruština, japonština) - doménou je studium a práce v Austrálii, Novém Zélandu, Anglii, Irsku a Kanadě - široký výběr destinací: Austrálie, Nový Zéland, Velká Británie, Irsko, Malta, USA, Kanada, JAR, Německo, Rakousko, ...

Vzdělávání a propagace vína, víno Zážitkové vzdělávání o víně pro všechny organizování vzdělávacích akcí o víně, odborné exkurze a degustace vína podpora a rozvoj vinné kultury propagace kvalitního vína, výstavnictví teoretická i praktická výuka kvalifikování lektoři Hlavní město vína Lednicko-valtický areál KURZ ...

ETRESTON s.r.o. se zaměřuje na vyjížďky na koni, kroužky pro děti, individuální a skupinové lekce a programy pro školy, školky a jiné skupiny.

Privátní porodní asistentka Centrum pro matky a děti - privátní porodní asistentky - cvičení po porodu - těhotenské plavání a cvičení - kurzy komplexní psychoprofylaktické přípravy.

Základní škola a Mateřská škola v obci Starý Poddvorov v okrese Hodonín je malotřídní škola rodinného typu. Díky menšímu počtu žáků umožňuje individuální přístup ke každému dítěti a žáci tak mají větší možnost projevit se. Již od 1. třídy vyučujeme anglický jazyk, kterému se hravou formou věnujeme už v mateřské škole. Škola je vybavena ...

Prodej a servis hasících přístrojů a požárních hydrantových systémů. Školení zaměstnanců v oblasti PO a BOPZ. Kontrola funkčnosti nouzového osvětlení a požárně-bezpečnostních zařízení, požárních ucpávek. Vedení a aktualizace dokumentace požární ochrany podle platné legislativy.

Mateřské a rodinné centrum Mateřinka Brno provozuje mateřskou školu a jesle pro děti od 1, 5 roku do 6 s montessori programem.

DĚTSKÁ SKUPINA Veselá školička Zuzanka, z.s. se zaměřuje na péči o děti od 1, 5 - 6 let.

Společnost SPOLEČNÁ VIZE: BEZPEČNOST PRÁCE NA STAVENIŠTI, z. s. se zaměřuje na poradenství v oblasti bezpečnosti práce na staveništi.

Pořádání kurzů a seminářů. Komunikační psychologie a psychoterapie.

Občanské sdružení Sluníčko dětem z.s. se zaměřuje na alternativních forem vzdělávání a na integraci dětí.

PhDr. Adam Chalupníček provozuje internetový jarmark služeb, zboží a výrobků.

Mgr. Alžběta Tobiášová provozuje předškolní zařízení Školička Betty pro děti od 2 let.

Společnost Daniel Šmíd s.r.o. poskytuje kurzy pro veřejnost, stát ale i firmy. Daniel Šmíd je lektor etiky a odívání, poskytuje kurzy, je autorem několika knih o eleganci, odívání.

Společnost Hrůza revize s.r.o. se zaměřuje na školení bezpečnosti práce a revize zdvihacích zařízení a plošin, motorových vozíků, stavebních strojů a motorových pil.

Služby: -ubytování -dvoulůžkové, třílůžkové pokoje, čtyřlůžkové pokoje -kabelová TV, bezdrátový internet, sociální zařízení, vysoušeč vlasů -pivnice, restaurace - vinárna -salonek -velký sál -squashový kurty. Pořádání: -prostory pro pořádání semináře, firemní, soukromé akce -pronájem dataprojektor, projekční plátno, flip ...