Lékařská zařízení, jako jsou lékárny, ambulance a klinická pracoviště je potřeba zařídit funkčním vybavením. Nesmí zde chybět zdravotnický nábytek, mikroskopy, laboratorní technika, výdejna léčiv, vyšetřovací křesla, přístroje a další nezbytné součásti.

Pivní a vinné SPA Lázně Pramen
Objevte kouzlo Pivních a vinných lázní Pramen v Praze. Přijďte a nechte se hýčkat v lázních, kde si můžet užít pivní nebo vinnou lázeň, která poskytne utočiště pro vaše tělo i duši. Při pivní koupeli se můžete těšit na neomezenou konzumaci piva Kynšperský Zajíc a k vinné koupeli dostanete láhev červeného nebo bílého vína dle vašeho výběru.
Pivní a vinné SPA Lázně Pramen
Dodávka: - profesionální zobrazovací zařízení pro stomatologii zn. OWANDY.

Internetový obchod zaměřený na zboží a materiály pro zubaře a dentisty, ale naleznete u nás i zboží pro lékaře, veterináře apod. Můžete u nás nakoupit oblečení pro lékaře, obuv pro lékaře, nábytek do ordinace, zubní kartáčky, ale i speciální nástroje pro ortodoncii, záchovnou stomatologii, parodontologii a další. Speciálně máme v nabídce také ...

Distribuce, dodávka: - diagnostické a medicínské zobrazovací systémy - denzitometrické přístroje - mamografické přístroje - laboratorní technika - cytologické přístroje.

Výroba, prodej, oprava, servis: - sluchadla - baterie, příslušenství - diagnostické přístroje pro ORL a foniatrické praxe

Distribuce: - zdravotnické přístroje a spotřební materiál pro dialyzační střediska - speciální roztoky pro citrátovou regionální antikoagulaci

Dodávka, prodej, servis - zdravotnická technika - zdravotnický materiál - přístroje a nástroje pro endoskopii, chirurgii, gynekologii.

Výroba a servis zdravotnické techniky. Periodické prohlídky (kontroly) zdravotnické techniky. Elektrické revize zdravotnické techniky.

Prodej a servis, produkty: - autorefrakto - keratometry - tonometry - perimetry - topografy - pachymetry a oční ultrazvuky - štěrbinové lampy - oční lasery - pentacam - fokometry Hlavní vyšetřovací přístroje pro oftalmologii. Vyšetřovací pomůcky a přístroje pro oftalmologii. Automatické fokometry. Ultrazvuková ...

Výroba zdravotnické techniky pro radioterapii, provádění materiálových zkoušek kovů.

Výroba, distribuce, velkoobchod, prodej: - zdravotnický materiál - zdravotnická technika. Výroba: - kardiostimulátor EPG 10P a příslušenství. Distribuce: - prodej externích kardiostimulátorů EPG 10P + pravidelná roční bezpečnostně technická kontrola (PBTK) - katetry, stenty, dreny, jehly - chirurgické nástroje.

Dodávaka: - keramické zubní implantáty - rotační nástroje.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -zdravotnická technika

Dovoz, distribuce: -zdravotnický materiál pro oftalmologickou mikrochirurgii. Výhradní dovozce: -nitrooční kontaktní čočky STAAR Visian.

Výroba, servis: - lékařské elektrotechniky - pulsní Oximetr - měření kyslíkové saturace - měření tepové frekvence - kardiomonitory - centrální monitory na bázi PC - externí kardiostimulátory - infúzní pumpy a dávkovače - pulsní oximetry - defibrilátory - odsávačky - ultrazvukové čističky - saturační senzory - spotřební materiál.

Prodej, e-shop, eshop: - nejkvalitnější přístroje pro veterinární praxi.

Prodej a servis zdravotnických technologií - digitální rentgenová zařízení.

Návrh, realizace, výroba: - stroje a přístroje pro oblast průmyslu - zdravotnické elektronické přístroje - infúzní pumpy pro ambulantní použití - pulsní oxymetry.

Prodej: - ortopedické pomůcky - rehabilitační a kompenzační pomůcky - epitézy - kompresivní návleky pro popálené, lymfedémy a po liposukcích - pomůcky pro následnou péči ( chodítka, nástavce na WC**, vozíčky ).

Prodej, oprava, servis: - zdravotní a laboratorní technika

Distribuce, prodej: -zdravotnické přístroje a spotřební materiál pro dialyzační střediska -speciální roztoky

Provozování solárií -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy u fyzických a právnických osob -Specializovaný maloobchod -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Prodej: - kosmetické a lékařské přístroje, technologie pro estetickou medicínu, wellness, beauty studia, kosmetické salony, dermatologické ambulance, zubní ordinace a pod.

Prodej: - zařízení pro výrobu desek plošných spojů, vrtáky, drážkovací kotouče, UV a metal-halogenové výbojky. Nabídka laryngeálních masek. Produkty: - membránová čerpadla - čerpadla s magnetickou spojkou - frézy, frézky - vrtáky - UV žárovky - UV výbojky - ultrafialové lampy. Značky: - Amba Lamps - Serfilco - ...

E-shop: - stomatologický materiál - abutmenty - protetika