Lékařská zařízení, jako jsou lékárny, ambulance a klinická pracoviště je potřeba zařídit funkčním vybavením. Nesmí zde chybět zdravotnický nábytek, mikroskopy, laboratorní technika, výdejna léčiv, vyšetřovací křesla, přístroje a další nezbytné součásti.

Pivní a vinné SPA Lázně Pramen
Objevte kouzlo Pivních a vinných lázní Pramen v Praze. Přijďte a nechte se hýčkat v lázních, kde si můžet užít pivní nebo vinnou lázeň, která poskytne utočiště pro vaše tělo i duši. Při pivní koupeli se můžete těšit na neomezenou konzumaci piva Kynšperský Zajíc a k vinné koupeli dostanete láhev červeného nebo bílého vína dle vašeho výběru.
Pivní a vinné SPA Lázně Pramen
Velkoobchod, prodej, e-shop, dodávka: - zdravotnický materiál, operační nástroje a přístrojů vč. příslušenství, - kompletní dezinfekční a hygienický programu, - kosmetika pro děti i dospělé.

Výroba, prodej a servis: - polohovací nemocniční lůžka - zařízení pro přenášení pacientů - antidekubitní matrace.

Výroba - kovové součástky Výroba - lékařské potřeby

Výroba: - zdravotnické zařízení - rentgenové hlavice - mobilní rentgen.

Topenářské práce Vodoinstalační práce Servis - zdravotnická technika

Zdravotnícká technika. Vybavení stomatologických ordinací. Prodej, servis dentálních rentgenů, stomalotogických souprav a dalších zařízení pro zubní praxe.

Dodáváme zařízení na destrukci a dekontaminaci zdravotnického odpadu.

Výroba: - veterinární a trimovací stoly.

Distribuce spotřebního materiálu, přístrojů a nástrojů, operačních stolů, implantátů a zdravotnického materiálu.

Vyrábíme a prodáváme zubní soupravy a příslušenství. Nabízíme stomatologická křesla.

Dovozce zdravotnické techniky značek Nonin a MedAir .

Vývoj, výroba: - plastové hadičky a profily z PVC, PE, PP a TPU - i pro použití ve zdravitnictví a potravinářství. - jsme držitelem certifikátu EN ISO 13485 - endoskopické nástroje - práce v čistých prosterech třídy 1-7.

Prodej, oprava, servis, kalibrace: -středoušní implantáty a ventilační trubičky KURZ -audiometrické přístroje -infuzní pumpy a dávkovače -stomatologické soupravy -digitální tonometry. Poradenství v oblastech: -audiologie -audiometrie -tiché komory -školení a kurzy audiometrických sester.

Stomatologie. Prodej, vybavení a servis zubních ordinací, stomatologických center a laboratoří. Výhradní zástupce pro: -zubní soupravy -přístroje a nástroje -RTG přístroje -ordinační nábytek -laboratorní nábytek -dentální nástroje -dentální implantáty. Autorizovaný zástupce pro: -zubní soupravy -přístroje a nástroje ...

Výroba: - zdravotnická technika, fyzikální terapie, zejména pak pulzní magnetoterapie. - dermokosmetika a potravinové doplňky

Velkoobchod a maloobchod se zdravotnickou technikou: -přístrojová technika pro ARO a JIP a operační sály -plicní ventilátory -odsávačky, nebulizátory -zvlhčovače -oximetry pulsní a plynné -cpap -infúzní pumpy -narkotizační přístroje -tonometry -fonendoskopy -křísící přístroje -monitory vitálních funkcí ...

Dodávka, servis, výroba: - zdravotní technika včetně příslušenství.

Prodej, servis a výroba zdravotnické techniky: -přístrojové stolky a vozíky -zdravotnický software -přístrojové vybavení pro veterinární ambulance.

Výroba, prodej a servis - laboratorní elektrické přístroje - lékařské elektrické přístroje.