Lékařská zařízení, jako jsou lékárny, ambulance a klinická pracoviště je potřeba zařídit funkčním vybavením. Nesmí zde chybět zdravotnický nábytek, mikroskopy, laboratorní technika, výdejna léčiv, vyšetřovací křesla, přístroje a další nezbytné součásti.

Pivní a vinné SPA Lázně Pramen
Objevte kouzlo Pivních a vinných lázní Pramen v Praze. Přijďte a nechte se hýčkat v lázních, kde si můžet užít pivní nebo vinnou lázeň, která poskytne utočiště pro vaše tělo i duši. Při pivní koupeli se můžete těšit na neomezenou konzumaci piva Kynšperský Zajíc a k vinné koupeli dostanete láhev červeného nebo bílého vína dle vašeho výběru.
Pivní a vinné SPA Lázně Pramen
Výroba ortopedických kloubních náhrad i páteřních systémů, školení operačních týmů..

SPECIALIZOVANÁ FIRMA NA DISTRIBUCI, PRODEJ, ZDRAVOTNICKÉ TECHNIKY A SPOTŘEBNÍHO ZDRAVOTNICKÉHO MATERIÁLU - zdravotnická technika - spotřební zdravotnický materiál Distribuce výrobků pro zdravotnictví a privátní praxe Výrobky pro zdravotnická zařízení a pro domácí ošetření. Výrobky pro bezpečnou chůzi. Nomad - čistící zóny. ...

Dodávka - vybavení pro fyzioterapii a hydroterapii

Prodej: - medicínsko-kosmetické přístroje - ultrazvukové a radiofrekvenční pro bezbolestnou liposukci

Velkoobchod, prodej: - přístroje pro elektroléčbu - pulzní magnetoterapii.

Prodej: - materiálu SHERA - nové přístroje i bazar použitých přístrojů a materiálů pro zubní laboratoře.

Internetový obchod - zdravotnická technika magnetoterapie, lymfatické drenáže, sterilizace, fyzioterapie

Produkty pro zdravotní péči pro oblast všeobecné a digestivní chirurgie, urologie a gynekologie.

Obchodní zastoupení firmy Leica. Prodej: -mikroskopy výzkumné, laboratorní, biomedicínské, metalografické, komparační, konfokální, zoom konfokální, fyziologické a elektrofyziologické, operační, studentské -pracovní stanice -digitální kamery 8Mpx rozlišení živého obrazu. Histologické přístroje: -barvící a zalévací automaty -odvodňovací ...

Montáže, opravy, revize, zkoušky: - elektrická zařízení. Oprava: - zdravotnická zařízení. Stavební firma. Inženýrská činnost ve stavebnictví. Opravy motorových vozidel.

Distribuce, prodej: -spotřební zdravotnický materiál -chirurgické nástroje -chirurgický šicí materiál -injekční technika -dentální materiál -obvazový materiál -chirurgické rukavice -laboratorní sklo.

Výroba: -střižné a chirurgické nástroje, implantáty a letecké díly

Výroba a servis nástrojů pro flexibilní endoskopii: Výroba s dvacetiletou tradicí: -papilotomy -polypektomické kličky, -extrakční košíčky -kanyly -čistící kartáčky ve všech typech provedení gastro i kolosk. Servis.

Servisní a obchodní služby pro zdravotnictví, lékařské nástroje, přístroje. Prodej, obchod: -spotřební materiál pro anesteziologii, respirační terapii, odsávání, infúzi a pro péči o dlouhodobě ležící pacienty -VF elektrochirurgické přístroje ALASTOM.

Distribuce reagencií pro rutinní i výzkumné hematologické laboratoře

Maloobchod, velkoobchod, prodej, servis, (opravy) lékařských (zdravotnických) přístrojů: -zdravotnické (zdravotní) přístroje -EKG (elektrokardiograf), kardiologie, (kardio), chirurgie, -ORL, EEG, -elektroléčba, fyzikální terapie, rehabilitace (RHB), -lasery -sterilizátory, autoklávy, starclav, -stomatologie, zubní souprava, ...

Vysoce účinná fyzioterapie, magnetoterapie: - rychle a bezbolestně eliminuje potíže kloubů a páteře - regeneruje vazy, šlachy a svaly - harmonizuje krevní oběh a tlak - posiluje imunitu a vitalitu - magnetoterapie. Služby klientům: - předvedení magnetopřístrojů a zaškolení obsluhy - pronájem magnetopřístroje - masáže - poradna ...

Společnost poskytuje kompletní servis a podporuje lokální i globální projekty všech typů i fází pro farmaceutický biotechnologický a průmysl zdravot.prostředků

Zdravotnictví: -zubní laboratoř, stomatologická laboratoř -zubní technik. Výroba: - lékařské a dentální nástroje, potřeby.

Zdravotnická technika a zařízení. Biotronik® je evropská společnost s vedoucím postavením v oblasti biomedicíncké technologie. Soustřeďujeme se na pomůcky pro vaskulární intervence a elektroterapii srdce. Naše produkty pomáhají lékařům zachraňovat životy a zlepšovat kvalitu života jejich pacientů.

Výroba: - speciální zdravotnická technika - systém ISO 9001 a ČSN - EN 46001. - výroba stentů - primárně pro gastrointestinální trakt - výroba lebečních náhrad Provozovna: Šárovcova 1273 Třebechovice pod Orebem.

Výroba prostředků pro hygienu, léčbu a péči o pacienty.

Vývoj, výroba a prodej zdravotnických přístrojů pro: - rehabilitaci - kardiologii - gynekologii - estetickou medicínu - další odborné ambulance