Lékařská zařízení, jako jsou lékárny, ambulance a klinická pracoviště je potřeba zařídit funkčním vybavením. Nesmí zde chybět zdravotnický nábytek, mikroskopy, laboratorní technika, výdejna léčiv, vyšetřovací křesla, přístroje a další nezbytné součásti.

Pivní a vinné SPA Lázně Pramen
Objevte kouzlo Pivních a vinných lázní Pramen v Praze. Přijďte a nechte se hýčkat v lázních, kde si můžet užít pivní nebo vinnou lázeň, která poskytne utočiště pro vaše tělo i duši. Při pivní koupeli se můžete těšit na neomezenou konzumaci piva Kynšperský Zajíc a k vinné koupeli dostanete láhev červeného nebo bílého vína dle vašeho výběru.
Pivní a vinné SPA Lázně Pramen
Prodej a servis stomatologického materiálu, nástrojů a přístrojů.

Prodej: - technické zdravotnické prostředky

Prodej, distribuce: - lymfodrenážní přístroje Výroba: - masážní přístroje

Vývoj softwaru pro nemocnice a laboratoře. Prodej a servis zdravotnické a laboratorní techniky - přístrojová technika - chirurgické nástroje.

Servis, opravy a prodej: -mikroskopy -kolposkopy -oční přístroje. Dodání náhradních dílů k optickým přístrojům všech druhů a značek.

Dentální technika. Zubní soupravy, zubní RTG, zubní lasery, spotřební materiál.

Vývoj, výroba a prodej: - zdravotnických prostředků a kosmetických přípravků.

Vývoj, výroba, prodej, servis: - zdravotnické přístroje - infuzní technika, - multifunkční injekční pumpy, volumetrické pumpy Zakázková výroba na CNC obráběcích centrech - frézování - soustružení

Prodej: - potřeby a zařízení pro stomatologické laboratoře, ordinace

Prodej a servis dentálních, chirurgických nástrojů a přístrojů.

Prodej zdravotnické techniky a spotřebního materiálu především pro přednemocniční a nemocniční intenzivní péči - přístroje - ultrazvuky - sensory, monitory.

Dodávka, prodej, oprava, servis: -zdravotnická technika

Dodávka: - vybavení stomatologických pracovišť a laboratoří.

Prodej, bazar, oprava, servis: - dentální technika

Výhradní obchodní a servisní zastoupení společnosti ConMed. Prodej, servis: - zdravotnická technika: - endoskopické nástroje - artroskopické přístroje, nástroje - chirurgické pily, vrtačky - monitoring pacienta

Prodej: -lékařská elektronika -jednokanálové EKG* monitory -EKG* přístroje -pulsní oxymetry -centrální monitory -spotřební materiál.

Dodávka, servis: - vybavení stomatologických ordinací - stomatologické soupravy - zdravotnická technika

Výroba, prodej, servis, dovoz: - zdravotnická technika: - ultrasonografy - urodynamické přístroje - ultrazvuky - didaktická technika.

Adr-dental s.r.o nabízí prodej montáž, záruční a pozáruční servis: - dentální technika - zubní spoupravy - příslušenství. Produkty: - Bien Air mikromotory - Bien Air turbínky - Dentální rentgeny - Intraorální, panoramatické rentgeny, radioviziografie ... - Intraorální kamery - KaVo násadce - KaVo kolénkové a rovné násadce - ...

Prodej, e-shop: - dentální materiály - nástroje pro stomatologii Showroom: Louny, Osvoboditelů 1175, tel.: 776 005 325

Zakázková výroba kompozitů - Aplikujeme carbon, kevlar karbon, uhlík, sklolaminát, laminát a jiné kompozity. Vyrábíme makety, CNC modely, formy, prototypy, závodní lodě, tuningové doplňky, carbonové díly a tuningové úpravy, karoserie, kapotáž, designový nábytek, stínidla, 3D reklama, plastiky, filmové a divadelní kulisy, dekorace, rekvizity, ...

Naše firma GPS Praha, spol. s r.o. je výhradním distributorem a servisním střediskem pro část sortimentu koncernu Tyco Healthcare, druhé největší zdravotnické firmy na světě. Na českém trhu působíme již od roku 1990, patříme tedy mezi nejstarší dodavatele zdravotnického materiálu a přístrojů. Téměř patnáctiletá tradice a zkušenosti nám ...

Dodávka, prodej zdravotnické techniky POCT přístroje a rychlá diagnostika.

Prodej a servis zdravotnické terapeutické techniky. Periodické technické kontroly, kalibrace přístrojů a příslušenství. Specializace na terapeutickou techniku výrobce Enraf-Nonius.