Lékařská zařízení, jako jsou lékárny, ambulance a klinická pracoviště je potřeba zařídit funkčním vybavením. Nesmí zde chybět zdravotnický nábytek, mikroskopy, laboratorní technika, výdejna léčiv, vyšetřovací křesla, přístroje a další nezbytné součásti.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zdravotnická technika a zařízení.

Výroba a prodej: -sluchadla pro neslyšící -ORL technika -příslušenství pro sluchadla -náhradní díly.

Evropská akciová společnost. Společnost provozuje řadu obchodních aktivit, mimo jiné provozuje síť kamenných lékáren a kaváren. Společnost vyrábí a prodává lékařské přístroje a nástroje. Společnost působí v několika státech EU.

Dentia Výroba, prodej: -zdravotnické přístroje -gumové leštící nástroje -gumové leštící kotouče a válečky -brousící leštící a řezací kotouče -cirkulační kartáče -vhodné pro stomatologické ordinace a laboratoře.

Tetování: - umělecké tetování - body piercing - permanentní make-up - hygienický a lékařský dozor. Maloobchod, prodej: - tetovací soupravy - stříbrné šperky. - šperky - kosmetika Mary Kay - trika s potiskem

Ovulační testy, těhotenské testy, výhodné sady ovulačních a těhotenských testů s dárky a bonusy, drogové testy (testy na přítomnost drog) srdeční markery, nádorové markery, testy infekčních onemocnění. In-vitro diagnostika See Now pro laboratoře, lékaře a pacienty.

Výroba a prodej přístrojů na sekvenční tlakovou drenáž a léčbu mízních lymfatických otoků.

Vývoj, výroba: -zdravotnická technika a zařízení.

Export, import se zaměřením na vybavování dentální.

Výroba, výzkum, vývoj, poradenství, prodej, servis: - lékařské potřeby MEDRIN - zdravotnická technika, přístroje a zařízení.

Prodej, servis: - rehabilitační a kompenzační pomůcky - zdravotnické potřeby - schodolezy. Výhradní dovozce: - invalidní vozíky. Výroba: - antidekubitní sedací polštáře, matrace, podložky WAFLE - madla - do koupelny, WC - sedačky do sprchy - protiskluzové nástavce holí - navlékače ponožek - oděvy a prádlo pro zdravotnictví.

Výroba lékařské techniky -natáčecí stanice -vyhodnocovací stanice -Portable stanice -Videomonitoring -fotostimulátor -VEP stimulátor -herní PC ( stimulace BFB) -příslušenství.

Prodej: - systémy pro rutinní i speciální radiodiagnostiku - systémy a zařízení pro dentální radiodiagnostiku - rentgenové přístroje a vyšetřovací nářadí - rtg zářiče, rentgenky a vysokonapěťové kabely - přístroje pro diagnostiku pomocí ultrazvuku - kostní denzitometry (rtg i ultrazvuk) - příslušenství radiodiagnostických pracovišť - ...

PURO-KLIMA, a.s. Praha : 1.) realizace kompletních zdravotnických dodávek, zdravotnictví - projekty na klíč - zdravotnické technologické soubory pro jakákoliv oddělení, kliniky a provozy nemocnic v celé ČR** a SR**. 2.) samostatné dodávky standardní a špičkové techniky : - monitorovací i informační systémy - centrální sterilizace - rozvody ...

Prodej zdravotních prostředků: - intervenční kardiologie - stenty, balónkové katétry (vysokotlaké, úzkoprofilové, standartní), vodící dráty, vadící katétry, diagnostické katétry, indeflátor - intervenční radiologie - EKOS ultrazvukem zrychlená trombolýza intrakraniální, periferní, embolizační částice, vodící dráty - kmenové buňky.

Dodavatel kompletní ordinace Dovozce diagnostických přístrojů značky MEDSET (EKG přístroje, EKG holtery, Ergometrie a TK holtery) a ergometrů ERGOLINE. Prodejce spirometrů, pulsních oxymetrů, cévních dopplerů, ultrazvuků a monitorů životních funkcí. Dále nabízíme komplexní vybavení ordinace výpočetní technikou a ambulantním SW (PC Doktor, ...

Prodej vybavení: -zubních laboratoří a ordinací.

Opravy, údržba: -lékařské přístroje, nástroje -zdravotnické potřeby.

Organizace poskytuje zdravotnické, záchranné, sociální a humanitární služby, organizuje a podporuje sociální a zdravotní výchovu mládeže.

Slovenská společnost FTC PLANT s.r.o. přichází na trh České republiky jako největší autorizovaný distributor s ucelenou nabídkou evropských certifikovaných přístrojů a výrobků určených pro nemocnice, estetické, kosmetické, fyzioterapeutické, masážní centra a také pro domáci péči. Jsme tady pro všechny, kterým záleží na zdraví, kráse, zdravé ...

Společnost zavedla a udržuje ISO 9001:2009 Komplexní dodávky interiérů pro nejrůznější oblasti: -školství, dodávky pro školy -zdravotnictví (ordinace, polikliniky) -kancelářské provozovny -ubytovací provozy (hotely, penziony, internáty, ubytovny). Dodávka, prodej, služby: -speciální nábytek (školní, laboratoře, jídelny, ...