Lékařská zařízení, jako jsou lékárny, ambulance a klinická pracoviště je potřeba zařídit funkčním vybavením. Nesmí zde chybět zdravotnický nábytek, mikroskopy, laboratorní technika, výdejna léčiv, vyšetřovací křesla, přístroje a další nezbytné součásti.

PROJEKCE: - vzduchotechnika - klimatizace. Služby: - projektová a inzenýrská činnost v investiční výstavbě v profesích technického zařízení staveb (vytápění, vzduchotechnika, elektroinstalace, zdravotní technika).

Prodej a instalace - stomatologická zařízení Servis - stomatologická zařízení Sklad a provozovna Obvodní 23, Hradec Králové, 503 32

Leasing. Výroba, opravy: -lékařské přístroje a nástroje -zdravotnické potřeby, materiál. Prodej: -zdravotnický materiál: -pro ORDINACE: -otiskovací hmoty, amalgámy, kompozita, adheziva, leptadla, cementy, provizoria a rebase, pomůcky pro výplně, bělení, endodoncie, anestezie, chirurgie, RTG, profilaxe, dezinfekce, sterilizace, ...

Dodávka: - zdravotnická technika EKG přístroje, vyčetřovací a operační světla.

Návrhy: - stomatologické ordinace a laboratoře. Dodávka: - hardware a spotřební materiál pro stomatology - stomatologické přístroje. Vývoj, dodávka: - software pro stomatology.

VYBAVENÍ ORDINACE : - zařizování - modernizace - rekonstrukce - investiční výstavba zdravotnických zařízení KOMPLEXNÍ SLUŽBY : - projekční práce na zdravotnickou technologii - dodávky technologického zařízení z tuzemska i z dovozu - dodávky nábytku a příslušenství - montáž technologického zařízení - dodávky všech typů soukromých ...

Prodej, e-shop: -stomatologické vybavení, přístroje, spotřební materiál. -zubní soupravy.

Dodávka, servis: - laboratorní technika - zdravotnická technika - veterinární technika.

Tvorba a prodej: -veterinární software pro evidenci pacientů. Dodávka: -veterinární zdravotnická technika diagnostické přístroje, narkotizační technika, EKG, monitory, operační světla, instrumentační stolky. Výroba: -veterinární zdravotnická technika (diagnostické přístroje, narkotizační technika).

Prodej, leasing, dodávka: - zdravotnická technika pro urologii, gynekologii, stomatologii, pediatrii, obvodní lékaře.

Dodávka: - profesionální lékařské a estetické technologie.

Prodej - zdravotní technika infuzní, larážní, dializační Vývoj a výroba - zdravotní technika infuzní, larážní, dializační

Prodej, opravy: -vybavení dentálních-stomatologických-zubních ordinací včetně zdravotnických potřeb a laboratoří -zastoupení firmy SIRONA.

Vyrábíme plynové ohřívače MTP (20-1500kW) a VZT jednotky. Kooperační výroba v oblastech: -stroje pro potravinářský a tiskový průmysl -mechanika a elektronika vyvažovacích strojů -zdravotnická technika -další strojírenské výrobky.

Dodávka, servis: - rentgenová zdravotnická technika.

Projekce, dodávky a servis sterilizační a UV technologie. Sterilizace pomocí UVC záření. Dodávky na klíč pro průmysl a zdravotnictví.

Služby: -provádění přejímacích zkoušek a zkoušek dlouhodobé stability lékařských diagnostických rtg. přístrojů -provádění elektrických revizí a prohlídek radiodiagnostických a radioterapeutických lékařských zařízení -instalace, demontáže, servis vybraných lékařských diagnostických a radioterapeutických zařízení.

Kompletní program japonského výrobce pro endoskopii, příslušenství: - endoskopy Pentax - automatické dezinfektory.

Prodej, instalace, servis: - digitální radiografie, digitální panoramatické RTG, dentální CT, mikroskopy, intraorální kamery, monitory, počítače, software pro správu snímků.

Výroba, prodej a servis zdravotnických přístrojů.

Dodávky, prodej: - registrační papíry pro většinu přístrojů používaných ve zdravotnictví a průmyslu - EKG a EEG gely - elektrody - náústky.

Výroba: -zdroje medicinálních plynů -systémy rozvodu medicinálních plynů -zdravotnické zdrojové napájecí jednotky a jejich přídavné prvky -osvětlovací instalační rampy pro zdravotnická zařízení -zdrojové instalační rampy pro zdravotnická zařízení

Zajišťujeme servis a prodej zdravotnické techniky.

Prodej, instalace, servis: - zdravotnická technika - přístroje pro stomatologické ordinace a dentální laboratoře.