Lékařská zařízení, jako jsou lékárny, ambulance a klinická pracoviště je potřeba zařídit funkčním vybavením. Nesmí zde chybět zdravotnický nábytek, mikroskopy, laboratorní technika, výdejna léčiv, vyšetřovací křesla, přístroje a další nezbytné součásti.

Prodej rychlých diagnostických testů, veterinární techniky, kardiostimulační techniky, výpočetní a kancelářské techniky.

Výroba, opravy: - lékařské přístroje, nástroje a zdravotnické potřeby.

Výroba: -zařízení pro bezpečnou likvidaci sterilizačního plynu ETO. Prodej, distribuce, servis: -sterilizační technika pro zdravotnictví, veterinární kliniky, farmacii, archívní pracoviště včetně validační techniky.

Výroba - zdravotnictví: - vata a obvazový materiál - jednorázové zdravotnické prostředky - zdravotnické přístroje a zařízení, chirurgické a ortopedické pomůcky. Barrier - sety, roušky, operační pláště, operační čepice, oblečení, ústenky, incizní fólie. Klinidrape - sety, roušky, operační pláště, operační čepice, oblečení, návleky na ...

Dovoz, vývoz, import, export, obchod, prodej, konzultace, dodávky na klíč, uvedení do provozu, oprava, servis i pozáruční: -lékařská technika, přístroje, zařízení, spotřební materiál HiTec: -břišní chirurgie a ortopedie HAEMOSCOPE: -tromboelastografie(thromboelastography) -hemostáza (bed side monitoring) Kardiochirurgie: GISH ...

Prodej a servis lékařských přístrojů. Výhradní servisní a obchodní zastoupení firmy Toshiba Medical Systems Europe pro Českou a Slovenskou republiku.

Prodej, montáže, servis, zkoušky RTG techniky.

Prodej: - zdravotnického spotřebního zboží - lékařských nástrojů - diagnostických pomůcek - přístrojů - lékařského nábytku. Poskytujeme kvalifikovaný servis a poradenství.

Výroba, prodej: - lékomaty, automatické přístroje napomáhající pacientovi při výběru léku.

Distribuce, zahraniční zastoupení, velkoobchod, prodej - pouze pro optiky a optometristy: - brýle, brýlové obruby - sluneční brýle - doplňkový sortiment: - pouzdro zdarma k vybranému druhu brýlí - koncovky - stranice - sedýlka - šroubky - matičky a další režijní materiál.

Výroba: -zdravotnický nábytek a zařízení -nerezové výrobky -nemocniční a nástrojové stolky -lehátka -vozíky -infúzní stojany -stoly, zástěny, postele -kuchyňská zařízení -lékařské nástroje -servírovací a lékařské vozíky -RTG* okna -zdravotnické sedačky.

Prodej, servis: - sterilizační a dezinfekční zařízení pro nemocnice, farmaceutický průmysl, výzkumné ústavy a laboratoře.

Výroba,prodej: -jehly a atypické komponenty jehel: -chirurgické šicí jehly ouškové: -z nelegované oceli s povrchovou úpravou niklováním -z nerezavějící oceli v jakosti EN** -ve sterilním balení -komponenty pro atraumatické jehly žlabkové -patologické jehly -tetovací jehly -různé druhy jehel, bodce, hroty, ...

Prodej, servis, oprava, E-shop: - zdravotnická technika - veterinární přístroje - stomatologické zařízení.

Prodej: -stomatologických materiálů.

Kompletní vybavení stomatologické ordinace přístroji i spotřebním materiálem. Prodej, servis, oprava: - kompletní vybavení zubních ordinací a laboratoří.

Servis a prodej zdravotnické techniky. Dodávky spotřebního materiálu.

Měření, servis: - rentgeny, rentgenů

Telekomunikační technika-montážní práce: -kabely, kabelové formy. Výroba: -desky plošných spojů -vinuté prvky-transformační a elektromechanická počítadla hovorů -zdravotnická technika-inkubátory, diagnostické, rehabilitační přístroje -městský mobiliář: -telefonní kabiny -autobusové zastávky -reklamní tabule ...

Prodej, velkoobchod: - zdravotnická technika - zdravotní pomůcky.

Distribuce speciálních optických čoček pro zdravotnický průmysl

Výroba: -zdravotnické přístroje -zdravotnické prostředky Kovoobrábění: -soustružnické práce na CNC strojích -bezhrotové broušení -možmost kooperace.

Prodej a servis: - zdravotní a rehabilitační technika.

Výroba, prodej: -přístroje, vybavení, spotřební materiál pro patologii, hystologii, cytologii a anatomii.