Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

Dodávky, prodej cenově dostupných léků prostřednictvím inovací. Cenově dostupná léčiva.

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva, vitamíny -výdej na recepty (na předpis) -homeopatika, léčivé a hojivé rostliny -čaje -kojenecké zboží a výživa -kosmetika VICHY -zdravotní obuvi -zdravotnický materiál, potřeby.

Veřejně přístupná odborná informační služba.

Služby: - veterinární poradenství a laboratorní diagnostika - import veterinárních léčivých přípravků, krmných doplňků - veterinární péče v chovech hospodářských zvířat.

Farmaceutická společnost. Výroba, prodej, distribuce: -léčiva, léčivé prostředky.

Prodej - bylinné extrakty k odstraňování problému vypadávání vlasů a proti nadměrnému růstu chloupků Výroba - bylinné extrakty Prodej - bylinné extrakty k odstraňování problému vypadávání vlasů a proti nadměrnému růstu chloupků

Vývoj, výroba a prodej farmaceutických přípravků.

Prodej bylinných směsí a bylin. Bowen masáže. Distribuce lázeňských produktů Bük Fürdo.

Prodejna léčivých rostlin Distribuce, maloobchod, prodej: -zdravotnické potřeby Pobočky: -lékárna U Hvězdy, tel. 495271730, Štefánikova ul. -lékárna Na rohu, tel. 495542478, tř. SNP 637.

-Velkoobchod a maloobchod -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba a opravy čalounických výrobků

Potřebujete si vyzvednout léky, nebo poradit s výběrem doplňkových léčiv? Lékárna Radnice Vám nabízí přehledný a široký výběr léků na lékařský předpis, volně prodejných léků, potravinových doplňků, kosmetiky, veterinárních léků, homeopatik... Nabízíme také měření krevního tlaku. Navštivte nás! Těší se na Vás náš ochotný personál.

Alternativní medicína. Prodej - přírodní produkty.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - homeopatika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní kosmetika - dětská výživa.

Internetový prodej, e-shop, prodej léčiv. -aromaterapie -gemmoterapie -čaje, káva, koření -potravní doplňky -kosmetika -masážní prostředky.