Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

E - shop - fytohormonální přípravky pro ženy Laboratoř preventivního protirakovinného vyšetření a diagnózy. Prodej a e-shop - fytohormonální přípravky pro ženy.

Naše lékárna Vám nabízí výdej a prodej léků a potravních doplňků, homeopatik a kosmetiky. Kromě běžné expediční činnosti zabezpečujeme individuální přípravu léčiv, včetně očních kapek. Více informací na www stránkách. Z nadstandardních činností nabízíme širší sortiment homeopatik a inkontinentních pomůcek. Zájemcům nabízíme možnost měření ...

Integrovaná farmaceutická společnost zaměřená na vývoj, výrobu a prodej generických léků, brand produktů a biosimilars.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - sortiment běžných léků a léků volně prodejných - homeopatické léky firmy BOIRON, AKH, HEEL - potravinové doplňky vitamíny - zdravotnické pomůcky - obvazový materiál - veterinární léky a pomůcky - alergeny a vakcíny na objednání - zdravotní obuv - dětská kosmetika - léčivá kosmetika - brýle.

Své podnikatelské a obchodní aktivity rozvíjí BMS v celosvětovém měřítku ve čtyřech hlavních oblastech: - preskripční léčiva - volně prodejné léky a přípravky - lékařská technika a vybavení - nutriční přípravky.

Léčitelství - kineziologie - alternativní medicína - pránické léčení - diagnostika - léčba bioenergií - hlubinná abreaktivní psychoterapie, SRT, restrukting, krystalo reiki I. a II., automatická kresba - energetické čištění blokád - biotherik - magnetoterapie, magnetostimulace, biostimulace - ...

Dovoz, propagace léčiv a zdravotnických prostředků v těchto oblastech: - oftalmologie - neurologie - estetická medicína.

Lékárna Slavie. Prodej léčiv.

Lékárna. Prodej léčiv, doplňků stravy.

Prodej: - přírodní léčebné přípravky.

Maloobchod, prodej: - bylinné a ovocné čaje - léčivé byliny - dobré koření - bylinné sirupy - bylinné kapky - bylinné masti - přírodní rostlinné silice - vláknina, psylium - kosmetika - masážní gely a oleje - přírodní kosmetika Ryor: - ayurvédské čaje.

E - shop - kontaktní čočky - výživa očí - oční spreje - oční kapky - oční gely Prodej - kontaktní čočky - výživa očí - oční spreje - oční kapky - oční gely

Lékárna: -l éky, léčiva - léčivé rostliny, čaje - zdravotnické potřeby - výdej na lékařský předpis - volný prodej léků.

Lékárna: - příprava a prodej léky - výdej na poukaz: inkontinenční pomůcky, punčochy, ortopedické pomůcky ... - široký výběr vitamínových preparátů - potravinové doplňky a čaje - homeopatika - léčebná kosmetika - přípravky dentální hygieny - dětská výživa a kosmetika - zdravotní obuv - přístroje na měření krevního tlaku aj.

Pobočka Maloobchod, e-shop, služby: -léky, léčiva -léčebná kosmetika - AVENE, VICHY, BIODERMA -pravidelné tématické akce s bezplatnou lékařskou konzultační činností -rychlé zajištění léčiv, která nejsou na skladě.

Výdej a prodej léků, potravních doplňků, léčebné kosmetiky, dětské výživy, čajů. Příprava magistraliter léčivých přípravků na recept i volný prodej.