Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Lékárna U Červeného kostela nabízí svým zákazníkům široký sortiment volně prodejných léků i léků na lékařský předpis. Dále u nás samozřejmě zakoupíte léky proti bolesti, na chřipku a nachlazení, gynekologické a kožní přípravky, čaje i zdravotní obuv. V naší lékárně se o Vás postarají profesionálové, kteří Vám vždy rádi poradí a pomohou.
LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Lékárna. Léky na předpis, volně prodejné léky, vitamíny a minerály, doplňky stravy, čaje, léčebnou kosmetiku, zdravotnickou obuv a další sortiment.

Lékárna Korunka nabízí široký sortiment zboží za trvale přívětivé ceny. Máme bohatý věrnostní systém s mnoha benefity. Provozujeme profesionální dermatologické centrum. Nabízíme odborné poradenství a vždy přívětivý přístup.

Lékárna. Prodej, příprava, výdej léků.

Zelená lékárna. Kompletní sortiment: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - doplňky stravy - vitaminy - zdravotní kosmetika - zdravotní obuv - dětská výživa.

Služby: -Léčíme pomocí homeopatických léků -vyrobeny na přírodní bázi. Prodej: -homeopatická kosmetická -pleťová mléka -provozujeme on-line homeopatickou poradnu.

Prodej a výdej léků a zdravotních potřeb. Prodej doplňků stravy.

Lékárna. Prodej, výdej, příprava: -léky, léčiva.

Hledáte lékárnu v Brně? Lékárna U Zlaté husy sídlí na ul. Božetěchova. Nabízíme Vám příznivé ceny celého sortimentu volně prodejných léků a doplňků. Prodáváme léky, farmaceutické přípravky, zdravotní materiál, potravinové doplňky. U nás se zorientujete jednoduše díky zařazení sortimentu do tematických regálů. Díky osobnímu přístupu k pacientům, ...

Dovážíme sortiment pro novorozence i děti ve věku do tří let. Prodej kvalitní kojenecké a dětské zboží.

Prodej a výdej léků, zdravotnických potřeb a potravinových doplňků. Lékárna.

Lékárna, prodej: -léky -volně prodejná léčiva -zdravotnický materiál -inkontinenční pomůcky -bylinné čaje -léčebná kosmetika -poradenství při samoléčení.