Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Lékárna U Červeného kostela nabízí svým zákazníkům široký sortiment volně prodejných léků i léků na lékařský předpis. Dále u nás samozřejmě zakoupíte léky proti bolesti, na chřipku a nachlazení, gynekologické a kožní přípravky, čaje i zdravotní obuv. V naší lékárně se o Vás postarají profesionálové, kteří Vám vždy rádi poradí a pomohou.
LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Lékárna. Prodej léčiv, farmaceutických přípravků, bylin a zdravotních potřeb.

Nákup, skladování, prodej: -zdravotnické prostředky, pomůcky a potřeby, zdravotní obuv, kosmetika, volně prodejné léčivé přípravky a masti.

Lékárna - kosmetické přípravky - potravinové doplňky - dětská výživy kaše, mléka - veterinární léčiva.

Výroba, prodej - veterinární přípravky pro psy Výroba, prodej - veterinární přípravky pro psy.

Alternativní medicína a prodej výrobků pro zdraví od firem Li West, GREEN WORLD-produkty TCM, Goji Ramissio-kustovnice čínská, Ljapko-terapeutické aplikátory a válečky, Kyani-základní trojúhelník zdraví, Young Living 100% terapeutické esenciální oleje.

Lékárna, e-shop: Prodej: -léčiva -vitamíny -doplňky stravy -zdravotnický materiál, lékárničky.

Prodej - doplňky výživy pro zvířata Prodej - farmaceutické přípravky a výživy pro zvířata

Lékárna. -homeopatie -lékárenská péče včetně poradenství -úplný sortiment léků (pokud není přípravek momentálně na skladě, je možné po dohodě dodat, nejpozději následující pracovní den) -základní homeopatika -široký sortiment volně prodejných léčiv a potravin zvláštní výživy -obvazový materiál a pomůcky při inkontinenci -veterinární ...

Akreditovaná výroba dle ISO 9001:2008, ISO 13485:2003: -mikrobiologická kultivační média a jiné diagnostické výrobky -živné půdy. Anaerobní kultivační systémy, suplementy pro kultivační média, dehydrovaná kultivační média, disky pro testování antibiotické citlivosti, hemokultivace, hotová kultivační média, ELISA testy, referenční kmeny, ...

Maloobchod, e-shop: -léky, léčiva -síť lékáren -zdravotnické potřeby -homeopatika.

Prodej, distribuce: -léky -zdravá výživa a doplňky stravy.

Veterinární biopreparáty a léčiva. Veterinární přípravky, farmaceutika.

Lékárna. -online prodej, e-shop, internetová lékárna -lékárenská péče včetně poradenství, úplný sortiment léků, široký sortiment volně prodejných léčiv a potravin zvláštní výživy -široký výběr bylinných čajů -základní homeopatika -obvazový materiál a pomůcky při inkontinenci -léčebná kosmetika -veterinární přípravky.