Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Lékárna U Červeného kostela nabízí svým zákazníkům široký sortiment volně prodejných léků i léků na lékařský předpis. Dále u nás samozřejmě zakoupíte léky proti bolesti, na chřipku a nachlazení, gynekologické a kožní přípravky, čaje i zdravotní obuv. V naší lékárně se o Vás postarají profesionálové, kteří Vám vždy rádi poradí a pomohou.
LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Lékárna - dietní výrobky bezlepkové - homeopatické léky alternativní medicína - kojenecká výživa - kosmetické výrobky - potravinové doplňky - veterinární přípravky měření tlaku - poradenství výživové - protikuřácké.

Lékárna. Výdej, prodej: -léky -homeopatie -zdravotnický, obvazový materiál -kojenecká výživa -vitamínové přípravky -léčebná kosmetika.

Lékárna. Prodej, výdej, příprava: -léky.

Lékárna, prodej: -léky, léčiva -zdravotnické potřeby -homeopatika -vitamíny a potravinové doplňky -rostlinné přípravky -čaje -inkontinenční pomůcky -ortopedická obuv -dentální hygiena -značková kosmetika, dermokosmetika -sortiment dětského zboží.

Lékárna. Prodej, výdej, příprava: -léky.

Lékárna. Prodej, výdej, příprava: -léky, farmaceutické výrobky.

Distribuce, prodej: -léčiva -prostředky zdravotnické techniky -jedy, žíraviny, pesticidy.

Lékárna, prodej léčiv a doplňků stravy.

Lékárna. Prodej léčiv, doplňků stravy.

Lékárna. Výdej, prodej: -léky na recepty -léčivé přípravky -para -farmaceutika -homeopatika -kosmetika -veterinární léčiva -zdravotnické potřeby. Zelená lékárna. Prodejna RACIO.

Dodávky, prodej cenově dostupných léků prostřednictvím inovací. Cenově dostupná léčiva.

Veřejně přístupná odborná informační služba.

Služby: - veterinární poradenství a laboratorní diagnostika - import veterinárních léčivých přípravků, krmných doplňků - veterinární péče v chovech hospodářských zvířat.

Farmaceutická společnost. Výroba, prodej, distribuce: -léčiva, léčivé prostředky.

Alternativní medicína. Prodej - přírodní produkty.

Internetový prodej, e-shop, prodej léčiv. -aromaterapie -gemmoterapie -čaje, káva, koření -potravní doplňky -kosmetika -masážní prostředky.

Prodej - zdravotní obuv SANTE s rozšířeným sortimentem pro děti Lékárna - léčebná kosmetika - homeopatika včetně poradenství - autolékárničky - kojenecká výživa - dermatologické poradenství a testy - měření krevního tlaku a podkožního tuku - dětské vitamíny - poradna v péči o ústní hygienu.

Léky, zdravotnické potřeby a pomůcky, dětská výživa, potravinové doplňky, výživové doplňky, dermokosmetika, kloubní výživa, vitamíny, minerály, čaje, homeopatika, prostředky dentální hygieny a péče o chrup, masážní přípravky.