Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Lékárna U Červeného kostela nabízí svým zákazníkům široký sortiment volně prodejných léků i léků na lékařský předpis. Dále u nás samozřejmě zakoupíte léky proti bolesti, na chřipku a nachlazení, gynekologické a kožní přípravky, čaje i zdravotní obuv. V naší lékárně se o Vás postarají profesionálové, kteří Vám vždy rádi poradí a pomohou.
LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Lékárna. Prodej, výdej, příprava: -léky.

Lékárna. Prodej, výdej, příprava: -léky.

Maloobchod, e-shop: -léky, léčiva -síť lékáren -zdravotnické potřeby -homeopatika.

Maloobchod, e-shop: -léky, léčiva -síť lékáren -zdravotnické potřeby -homeopatika.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: Výrobky firem LYSOFORM a SPORTO-MED -dezinfekční a čistící prostředky. - univerzální čistící prostředky - mycí emulze - kosmetické přípravky - práškové dezinfekční prostředky - studené a teplé obklady.

Lékárna: Prodej, maloobchod: -léky, léčiva

Lékárna Maloobchod, prodej: -léky, léčiva Výdejna léčiv-pobočka: Náměstí 221 Rakvice Tel.: 519 349 779 Email: lekarna.rakvice@seznam.cz

Výdej, příprava, prodej léků: -léky -prostředky zdravotnické techniky -homeopatie -přírodní medicína -bylinné čaje -kosmetické přípravky.

Činnost: - součinnost při výrobě a distribuci léčiv.

Lékárna. Prodej, výdej, e-shop: -léky volně prodejné -homeopatika -doplňky stravy -léčebná kosmetika -čaje -dětský sortiment -veterinární přípravky.

Nabízíme Vám mimo jiné: -Lékárna Heliospřípravu a výdej léků na recepty -výdej volně prodejných léků -obvazový materiál -výdej na poukaz: inkontinenční pomůcky, punčochy, ortopedické pomůcky ... -široký výběr vitamínových preparátů: Walmark, GS, MedPharma, Simply you a další -potravinové doplňky a čaje: Leros, Megafyt, Apotheke... -homeopatika ...

Lékárna: -volně prodejné léky -kosmetika -čaje -homeopatika.

Lékárna. Výdej, prodej: -léky na recepty -léky za hotové peníze -zdravotnické potřeby a jiné zboží.