Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Bohaté zkušenosti ze západní medicíny pan doktor MUDr. Josef Maček spojil s čínskou medicínou a svými léčitelskými schopnostmi a dosahuje výborných výsledků při léčbě širokého spektra nemocí. Mezi léčebné metody čínské medicíny patří fytoterapie, dietologie a také zdravotní cvičení. Léčíme astma, neplodnost, migrénu i Crohnovu nemoc.
MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Společnost KardioRespiro s.r.o. provozuje plicní ambulanci v Orlové.

Sexuologie a andrologie: - sexuologická diagnostika a terapie - poruchy reprodukce - léčba frigidity - vyšetření mužské plodnosti – spermiogram - řešení poruch erekce.

PhDr. Daniel Trubka provozuje ambulanci psychoterapii a poradenství.

Ambulance klinické a dopravní psychologie - klinická psychologie - psychoterapie a psychodiagnostika dospělých - dopravně psychologická vyšetření.

Mgr. Dana Chmelíková provozuje logopedickou ambulanci.

Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě je významným poskytovatelem služeb pro ochranu zdraví a životního prostředí a je největší institucí svého druhu v ČR a střední Evropě. V současné době má ZÚ svá pracoviště v 5 krajích ČR. Poskytujeme zdravotnické služby a také služby hygienických a klinických laboratoří. Hygienické laboratoře: - analýzy, ...

Odborný lékař ortopedie (ortoped). Privátní ortopedická ambulance. Léčba akustickou rázovou vlnou: - tenisové a oštěpařské (golfové) lokty - ostruhy patní kosti - záněty Achillovy šlachy - syndromy bolestivého a zmrzlého ramene - záněty patelárního vazu tzv. skokanské koleno - tzv. lupavý palec - záněty šlach a tíhových váčků vč. ...

Praktický lékař pro dospělé. Kožní poradenství. Vyšetřování pigmentových projevů na kůži s pomocí digitální dermatoskopie.

Společnost KARDIOKRI s.r.o. provozuje ordinaci kardiologie.

Interní a kardiologická ambulance. Další ordinace Vítězná 173/1A Litovel tel. 585 154 638

Zdravotnické zařízení, obor dermavenerologie se specializací lymfologie Specializace na komplexní léčbu lymfedému, který vzniká v lymfatickém systému. Pomáháme pacientům, které trápí problém dlouhodobých otoků projevujících se jak na horních, tak i dolních končetinách, ať už po onkologických či chirurgických zákrocích, po úrazech, popř. ...

Chirurgická ordinace. Pracovní doba: Po - 8-18 Út - jen objednávky St - 8-18 Čt - 14-18 Pá - jen objednávky.

Logopedie Český Těšín s.r.o. provozuje logopedickou ordinaci.

Gynekologická ambulance: - diagnostika a léčba močových potíží žen - dětská gynekologie.

Společnost NeuroCarePlus, s.r.o. provozuje neurologickou ordinaci.

Společnost DERMATIS AR s.r.o. je centrum pro kožní choroby, estetickou medicínu a nadstandardní kosmetickou péči.

Společnost OČNÍ JEČMÍNKOVÁ s.r.o. provozuje odbornou oční ambulanci.