Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Bohaté zkušenosti ze západní medicíny pan doktor MUDr. Josef Maček spojil s čínskou medicínou a svými léčitelskými schopnostmi a dosahuje výborných výsledků při léčbě širokého spektra nemocí. Mezi léčebné metody čínské medicíny patří fytoterapie, dietologie a také zdravotní cvičení. Léčíme astma, neplodnost, migrénu i Crohnovu nemoc.
MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Klinická logopedie Psychologické poradenství a diagnostika

Společnost Centrum duševního zdraví, s.r.o. provozuje psychiatrickou, psychologickou a psychoterapeutickou praxi.

Společnost Medilam ergonomics s.r.o. zajišťuje pracovnělékařské služby. Mají také akreditovanou laboratoř pro měření lokální svalové zátěže, fyzické zátěže, pracovních poloh, hluku v pracovním a komunálním prostředí apod.

Ordinace, ambulance: - logopedie Další ordinace: Olomouc, I.P. Pavlova 69 tel.: 725 881 903 Uničov, Nemocniční 270 tel.: 725 982 097 Šternberk, Horní náměstí 13 tel.: 775 901 311 Náměšť na Hané, T. G. Masaryka 250 tel.: 725 982 097 Lutín, Jana Sigmunda 87 tel.: 775 610 183 Rýmařov, Pivovarská 11 tel.: 775 901 ...

Gynekologická ordinace - ultrazvukové vyšetření - HPV vakcinace - neplodnost - mamografické vyšetření - hormonální antikoncepce

MUDr. Pavlína Kazinotová s.r.o. provozuje ambulanci alergologie a klinické imunologie.

Společnost Péče srdcem, z.ú. poskytuje služby domácí péče.

Dětská kardiologie od novorozence do 19-ti let a poradna pro děti s poruchou metabolismu a cholesterolem. Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost. Provozujeme také sportovní kardiologii s prohlídkami profesionálních sportovců a žáků.

Odstranění křečových žil a metlic metodou sklerotizace. Po zákroku pacient není omezen v běžné činnosti ani práci.

Společnost Krajská adiktologická ambulance pro děti a dorost s.r.o. Ambulance se zabývá komplexní diagnostikou a léčbou poruch vyvolaných účinkem návykových látek (alkohol, nealkoholové drogy) a nelátkových závislostí u dětí (gambling, závislost na počítačí, apod...).

Společnost MUDr. Radana Syslová s.r.o. nabízí péči v oborech diabetologie, endokrinologie, interna.

Alergologie MUDr. Miluše Dupáková, s.r. o. provozuje ambulanci alergologie a klinické imunologie pro děti

Společnost Revmatologie Bruntál, s.r.o. provozuje ambulanci revmatologie v Olomouci.

Společnost Psychomoravia s.r.o. nabízí komplexní léčbu duševních poruch dospělých.