Bohatý sortiment zdravotních pomůcek a materiálů nabízí produkty pro nemocnice i soukromníky v podobě fixačních a obvazových materiálů, protetického zboží, desinfekčních přípravků, injekčních stříkaček, stomických a inkontinenčních pomůcek a dalšího zboží.

PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto - specializovaná výroba matrací z viscoelastické pěny.
Specializujeme se na výrobu výrobků z viscoelastické pěny, často označované jako paměťová. Tento unikátní materiál se přizpůsobuje tělu, což vede k rovnoměrnému rozložení tlaku a eliminaci tlakových bodů. Naše matrace zajišťují kvalitní a příjemný spánek. Produkty z visco pěny také pomáhají předcházet dekubitům u osob na lůžku či vozíku. Nabízíme ...
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto - specializovaná výroba matrací z viscoelastické pěny.
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výhodně u nás nakoupíte zdravotnické pomůcky pro inkontinenci, hygienické pomůcky, plenky, fixační pomůcky, doplňkový materiál (rukavice, žínky, bryndáky), obvazový materiál. V naší nabídce najdete kvalitní speciální kosmetiku pro užití ve zdravotnictví i v domácnosti. Náš e-shop je tu pro vás!
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Velkoobchod, maloobchod, poradenství, prodej, rozvoz, zásilková služba: -desinfekční prostředky, dezinfekce, čistící prostředky, zdravotnický materiál -drogerie (Brno, Nopova 41).

Prodej digitálních sluchadel Widex, Diva, Vita, Senso, Bravo. Seřizování sluchadel. Ambulance a poradenství pro nedoslýchavé.

Dodávky systémů: -pro bezdrátovou signalizaci (bezdrátové signalizační systémy) pacient-sestra -monitoring pacienta na lůžku (varovný systém) -pro značení prádla a oděvů -speciálních textilií pro lůžka se zvláštní péčí -pomůcky pro inkontinentní a imobilní osoby -hry a ergoterapeutické pomůcky pro seniory -venkovní hřiště pro ...

Výdej, příprava, prodej léků: -léky -prostředky zdravotnické techniky -homeopatie -přírodní medicína -bylinné čaje -kosmetické přípravky.

Činnost: - kurzy pro zdravotnický personál - kurzy první pomoci pro školy, firmy - nákup a prodej zdravotnického materiálu.

Lékárna. Prodej, výdej, e-shop: -léky volně prodejné -homeopatika -doplňky stravy -léčebná kosmetika -čaje -dětský sortiment -veterinární přípravky.

Výroba: - ortopedických pomůcek, ortopedické pomůcky.

Nabízíme Vám mimo jiné: -Lékárna Heliospřípravu a výdej léků na recepty -výdej volně prodejných léků -obvazový materiál -výdej na poukaz: inkontinenční pomůcky, punčochy, ortopedické pomůcky ... -široký výběr vitamínových preparátů: Walmark, GS, MedPharma, Simply you a další -potravinové doplňky a čaje: Leros, Megafyt, Apotheke... -homeopatika ...

Lékárna: -volně prodejné léky -kosmetika -čaje -homeopatika.

Lékárna. Výdej, prodej: -léky na recepty -léky za hotové peníze -zdravotnické potřeby a jiné zboží.

Lékárna. Nepřetržitá pohotovostní služba, e-shop. Prodej, výdej: -léky.

Výroba: - rehabilitační, relaxační a masážní pomůcky z pryže a plastu.

Dodávání: -laboratorní pomůcky odběrových systémů -jednoúčelové materiály pro zdravotnická zařízení -transportní odběrová souprava pro mikrobiologii.

Vývoj, výroba, prodej: -titanové zubní implantáty -bikortikální šrouby -monoimplantáty -kostní šrouby -Ca10(PO4)6(OH)2 -Hydroxylapatit-Ca10(PO4)6(OH)2 s atelokolagenem v poměru 9:1.

Pobočka. Distribuce zdravotních materiálů: - speciální a spotřební zdravotnické materiály.

Výroba, oprava, úprava, prodej, poradenství: -ortopedická obuv -ortopedické vložky -výroba, aplikace vnitřního sandálu při amputaci nohy v metatarzech a výše nebo při zkrácení dolní končetiny -ortopedické úpravy standardní obuvi, zvýšené podešve, vystavění podešve -zabudování podélné, příčné klendby -zhotovení individuálních ...

Lékárna. Prodej, výdej, příprava: -hromadně vyráběné léky -individuálně připravované léky -přípravky zubní hygieny -léčivé a dietetické přípravky -léčebné šampony a vlasové přípravky -vitamínové přípravky -homeopatika -zdravotnický materiál -široký výběr přírodní kosmetiky.

Výroba, prodej, výzkum, vývoj: -zdravotnické prostředky Metea® (cévní protézy) -speciální pletařské výrobky (obvazové textilie) -bakteriologické filtry -chirurgické síťky -prádlo pro onkologické pacienty -ochrané návleky na pahýly.

Zdravotnická a rehabilitační technika. Prodej, výroba, montáž, servis, oprava: -elektrické vozíky -prostředky zdravotnické techniky. Vybavení pro: -domovy důchodců -ústavy sociální péče -nemocnice. Zařízení: -lůžková oddělení -rehabilitace -koupelny atd. Pomůcky pro zdravotně postižené: -vozíky mechanické a elektrické -fixační ...

Lékárna. prodej, výdej: -léky -vitamíny -potravinové doplňky