Bohatý sortiment zdravotních pomůcek a materiálů nabízí produkty pro nemocnice i soukromníky v podobě fixačních a obvazových materiálů, protetického zboží, desinfekčních přípravků, injekčních stříkaček, stomických a inkontinenčních pomůcek a dalšího zboží.

ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výhodně u nás nakoupíte zdravotnické pomůcky pro inkontinenci, hygienické pomůcky, plenky, fixační pomůcky, doplňkový materiál (rukavice, žínky, bryndáky), obvazový materiál. V naší nabídce najdete kvalitní speciální kosmetiku pro užití ve zdravotnictví i v domácnosti. Náš e-shop je tu pro vás!
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto - specializovaná výroba matrací z viscoelastické pěny.
Specializujeme se na výrobu výrobků z viscoelastické pěny, často označované jako paměťová. Tento unikátní materiál se přizpůsobuje tělu, což vede k rovnoměrnému rozložení tlaku a eliminaci tlakových bodů. Naše matrace zajišťují kvalitní a příjemný spánek. Produkty z visco pěny také pomáhají předcházet dekubitům u osob na lůžku či vozíku. Nabízíme ...
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto - specializovaná výroba matrací z viscoelastické pěny.
Maloobchod, prodej: -stomatologické přístroje -zubní kartáčky, pasty, -mezizubní kartáčky -zdravotnického materiálu.

Kupteonline.cz: - široká nabídka téměř 10.000 položek - hračky a hry, dětské potřeby, knihy, parfémy a kosmetika, přírodní a BIO produkty, sprotovní hry a hračky či gadgets - originální dárky. Internetový obchod Budme-zdravi.cz se specializuje na několik velkých oblastí – zdraví, krása, hubnutí a fitness a elektronika. Výdejní místo ...

Prodej - zdravotní obuv SANTE s rozšířeným sortimentem pro děti Lékárna - léčebná kosmetika - homeopatika včetně poradenství - autolékárničky - kojenecká výživa - dermatologické poradenství a testy - měření krevního tlaku a podkožního tuku - dětské vitamíny - poradna v péči o ústní hygienu.

E - shop, prodej, dodávka: - zdravotní technika přístroje pro resustitaci, infúzní technika, odsávací systémy - spotřební zdravotní materiál.

Prodej komunikační a kompenzační pomůcky pro neslyšící a nedoslýchavé.

Lékárna: -zdravotnické potřeby -léky -vitamíny -minerály -homeopatická léčiva -léčivé čaje -léčebná kosmetika -veterinární léčiva -sortiment pro děti -mléčná výživa -sortiment pro sportovce.

Provozovatel lékáren Brno, Hradec Králové, Zlín, Valašské Meziříčí, centrála. Nákup, prodej, skladování, výdej, rozvoz, poradenství: -léky, léčiva veškerý volně prodejný sortiment -léčivé přípravky, medikamenty, léčivé látky -zdravotní technika, zdravotnický materiál -obvazy, rukavice, šití, chirurgické nástroje, desinfekce, hygiena, ...

Distribuce, prodej: -spotřební zdravotnický materiál -chirurgické nástroje -chirurgický šicí materiál -injekční technika -dentální materiál -obvazový materiál -chirurgické rukavice -laboratorní sklo.

Servisní a obchodní služby pro zdravotnictví, lékařské nástroje, přístroje. Prodej, obchod: -spotřební materiál pro anesteziologii, respirační terapii, odsávání, infúzi a pro péči o dlouhodobě ležící pacienty -VF elektrochirurgické přístroje ALASTOM.

Stomatologická laboratoř. Výroba: - náhrady na zubní implantáty. Estetické metalokeramické práce.

Lékárna. Léčiva prodáváme na předpis i volně. Maloochod, prodej: - farmaceutické výrobky, léky, léčiva - homeopatika - vitamíny, potravinové doplňky - dětská výživa - bylinné čaje - zdravotnické potřeby - sortiment pro diabetiky. Poradenství.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - homeopatika - léčebné pomůcky - vitamíny - zdravotní kosmetika - zdravotní obuv - dětská výživa.

Velkoobchod, prodej, distribuce: -léčiva, farmaceutické výrobky -zdravotní potřeby a materiál -dietetické, kosmetické, drogistické zboží.

Výroba a opravy sériově zhotovovaných protéz, trupových ortéz, končetinových ortéz, měkkých bandáží. Kontakt Ortopedická Protetika Poliklinika Otrokovice tel: 577 101 370 mob:+420603928357 Tř.Osvobození 1388 76502

Montáž a generální opravy - plošiny pro tělesně postižené Vývoj a výroba, projekce - plošiny pro tělesně postižené, osoby se sníženou schopností orientace Výroba a prodej - malé domácí výtahy Dodávka, montáž, výroba - jevištní technologie Atipická zakázková kovovýroba, zámečnická výroba.

Prodej - zdravotnické prostředky - dýchací technika pro hasiče.

Lékárna Slavie. Prodej léčiv.

Lékárna: - příprava a prodej léky - výdej na poukaz: inkontinenční pomůcky, punčochy, ortopedické pomůcky ... - široký výběr vitamínových preparátů - potravinové doplňky a čaje - homeopatika - léčebná kosmetika - přípravky dentální hygieny - dětská výživa a kosmetika - zdravotní obuv - přístroje na měření krevního tlaku aj.

Prodej zdravotnické potřeby: - lékárničky - jednorázová prostěradla - izotermické fólie - obvazy kapesní, uhlíkové - rescue sety.