Bohatý sortiment zdravotních pomůcek a materiálů nabízí produkty pro nemocnice i soukromníky v podobě fixačních a obvazových materiálů, protetického zboží, desinfekčních přípravků, injekčních stříkaček, stomických a inkontinenčních pomůcek a dalšího zboží.

PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto - specializovaná výroba matrací z viscoelastické pěny.
Specializujeme se na výrobu výrobků z viscoelastické pěny, často označované jako paměťová. Tento unikátní materiál se přizpůsobuje tělu, což vede k rovnoměrnému rozložení tlaku a eliminaci tlakových bodů. Naše matrace zajišťují kvalitní a příjemný spánek. Produkty z visco pěny také pomáhají předcházet dekubitům u osob na lůžku či vozíku. Nabízíme ...
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto - specializovaná výroba matrací z viscoelastické pěny.
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výhodně u nás nakoupíte zdravotnické pomůcky pro inkontinenci, hygienické pomůcky, plenky, fixační pomůcky, doplňkový materiál (rukavice, žínky, bryndáky), obvazový materiál. V naší nabídce najdete kvalitní speciální kosmetiku pro užití ve zdravotnictví i v domácnosti. Náš e-shop je tu pro vás!
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Distribuce, prodej, e-shop: - rašelinové produkty pro domácí použití - rašelinové termofory (klasické, ledvinové, krční) rašelinové koupele, sprchové gely, tělová mléka, mýdla, denní a noční krémy, pleťové masky.

Výroba, dodávka: - kvalitní skleněné mikromanipulační nástroje pro mikro- manipulační techniky in vitro oplození jako je ICSI - intracytoplazmatická spermiová injekce, asistovaný hatching, biopsie a denuding.

Prodej: - zdravotnické potřeby a materiál.

Nákup, skladování, prodej: -zdravotnické prostředky, pomůcky a potřeby, zdravotní obuv, kosmetika, volně prodejné léčivé přípravky a masti.

Prodej rehabilitačních a kompenzačních pomůcek pro tělesně postižené: -berle -hole -chodítka -klozetová křesla -madla -sedačky do vany -nástavce na WC** -kočárky -mechanické a elektrické vozíky -polohovací lůžka, lůžko -pojízdné zvedáky -elektrické skútry -elektrické vozíky VIPER -vozíky DUPONT, ALTO PLUS, PRIMEO, ...

Sídlo. Sídlo: -distribuce elektřiny -obchodní činnost -obchod s pohledávkami -pronájem rekreačních objektů -zdravotní výroba. Provozovna severní čechy: MC Invest, a.s. U Nisy 178 463 31 Chrastava Tel. 482725559 Fax: 485143315 Kontaktní osoba: Danuše Husáková e-mail: elitexserv@mcinvest.cz Provozovna Praha: MC Invest, ...

SINTEO dentální laserové a frézovací centrum se orientuje na výrobu přesných konstrukcí zubních náhrad z materiálů CoCr, ZrO2 a jiné. Také nabízí služby profesionální CAD modelace na základě přijatých sádrových modelů.

Lékárna, e-shop: Prodej: -léčiva -vitamíny -doplňky stravy -zdravotnický materiál, lékárničky.

Prodej: - individuální trupové ortézy - kolenní ortézy - ortopedické vložky - veškeré pomůcky pro pohybové ústrojí pacienta.

Lékárna. -homeopatie -lékárenská péče včetně poradenství -úplný sortiment léků (pokud není přípravek momentálně na skladě, je možné po dohodě dodat, nejpozději následující pracovní den) -základní homeopatika -široký sortiment volně prodejných léčiv a potravin zvláštní výživy -obvazový materiál a pomůcky při inkontinenci -veterinární ...

Výroba: PVC spojovací hadice pro zdravotnictví

Maloobchod, e-shop: -léky, léčiva -síť lékáren -zdravotnické potřeby -homeopatika.

Veterinární biopreparáty a léčiva. Veterinární přípravky, farmaceutika.

Vývoj, výroba, montáž, prodej, oprava, servis: -pomůcky pro zrakově postižené -speciální software pro zrakově postižené.

Lékárna. -online prodej, e-shop, internetová lékárna -lékárenská péče včetně poradenství, úplný sortiment léků, široký sortiment volně prodejných léčiv a potravin zvláštní výživy -široký výběr bylinných čajů -základní homeopatika -obvazový materiál a pomůcky při inkontinenci -léčebná kosmetika -veterinární přípravky.

Prodej, servis: -mechanické a elektrické vozíky -sportovní vozíky -speciální a evakuační vozíky -doplňky na vozík -dětský program -zdravotní kočárky -vertikalizační zařízení -zvedací zařízení SUNLIFT a OXFORD -stropní pojezdy -nájezdové rampy -elektrické skútry STERLING, SUNNY -sedací ...

Maloobchod, e-shop: -léky, léčiva -síť lékáren -zdravotnické potřeby -homeopatika.

Maloobchod, e-shop: -léky, léčiva -síť lékáren -zdravotnické potřeby -homeopatika.