Bohatý sortiment zdravotních pomůcek a materiálů nabízí produkty pro nemocnice i soukromníky v podobě fixačních a obvazových materiálů, protetického zboží, desinfekčních přípravků, injekčních stříkaček, stomických a inkontinenčních pomůcek a dalšího zboží.

ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výhodně u nás nakoupíte zdravotnické pomůcky pro inkontinenci, hygienické pomůcky, plenky, fixační pomůcky, doplňkový materiál (rukavice, žínky, bryndáky), obvazový materiál. V naší nabídce najdete kvalitní speciální kosmetiku pro užití ve zdravotnictví i v domácnosti. Náš e-shop je tu pro vás!
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto - specializovaná výroba matrací z viscoelastické pěny.
Specializujeme se na výrobu výrobků z viscoelastické pěny, často označované jako paměťová. Tento unikátní materiál se přizpůsobuje tělu, což vede k rovnoměrnému rozložení tlaku a eliminaci tlakových bodů. Naše matrace zajišťují kvalitní a příjemný spánek. Produkty z visco pěny také pomáhají předcházet dekubitům u osob na lůžku či vozíku. Nabízíme ...
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto - specializovaná výroba matrací z viscoelastické pěny.
Dovoz, distribuce: -zdravotnické prostředky pro obory plastické a estetické chirurgie a korektivní dermatologie. Výroba: -kompresní pooperační a lymfo prádlo.

Prodej - ortopedické pomůcky, bandáže, ortézy - cvičební míče - balanční čočky - overbally - masážní ježci - cvičební gumy - zdravotní obuv - ortézy a bandáže - bederní pásy - krční límce - kompresní punčochy - ortopedické vložky a srdíčka - meziprstní korektory - podpatěnky (silikonové, obyčejné) - berle, hole, vanové sedačky ...

Dovážíme sortiment pro novorozence i děti ve věku do tří let. Prodej kvalitní kojenecké a dětské zboží.

Prodej, záruční i pozáruční servis: -pomůcky pro zdravotně a tělesně postižené -standardní mechanické vozíky -aktivní a sportovní vozíky -dětské vozíky -elektrické vozíky -skútry -doplňky k vozíkům -kočárky pro postižené -polohovací postele -antidekubitní program -chodítka -berle a hole -toaletní židle a vozíky ...

Prodej a výdej léků, zdravotnických potřeb a potravinových doplňků. Lékárna.

Zahraniční zastoupení firmy GORE: -zdravotnický materiál -endoprotézy -cévní protézy -implantáty pro cévní chirurgii, kardiochirurgii, všeobecnou, neuro, plastickou chirurgii -sičí materiál -intervenční technologie.

Lékárna, prodej: -léky -volně prodejná léčiva -zdravotnický materiál -inkontinenční pomůcky -bylinné čaje -léčebná kosmetika -poradenství při samoléčení.

Výroba, nákup, skladování a prodej: -zdravotnické prostředky. Reklamní činnost, marketing. Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. Průmyslová zóna - CTPark Modřice.

Výroba: -lékařské přístroje, nástroje a zdravotnické potřeby.

Lékárna. Prodej, výdej, příprava: -léky.

Lékárna, prodej: -léky, léčiva -zdravotnické potřeby -homeopatika -vitamíny a potravinové doplňky -rostlinné přípravky -čaje -inkontinenční pomůcky -ortopedická obuv -dentální hygiena -značková kosmetika, dermokosmetika -sortiment dětského zboží.

Lékárna. Prodej, výdej, příprava: -léky, farmaceutické výrobky.

Velkododavatel lékařské potřeby pro nemocnice a lékárny: -veterinární potřeby, prostředky, pomůcky -odběrové zkumavky -odběrové tampóny -sterilní nádobky -jednorázové plastové pomůcky -mikroskopická skla -rukavice.

Půjčujeme kompenzační pomůcky do domácího prostředí. Elektrické polohovací postele s příslušenstvím a antidekubitní matrace, invalidní vozíky, WC židle pojízdné a nepojízdné, různé typy chodítek, kompresory k antidekubitním matracím, nádstavce na WC.

Výroba vysoce kvalitních produktů pro léčbu onkologicky nemocných pacientů.

Lékárna. Prodej léčiv, doplňků stravy.

Lékárna. Výdej, prodej: -léky na recepty -léčivé přípravky -para -farmaceutika -homeopatika -kosmetika -veterinární léčiva -zdravotnické potřeby. Zelená lékárna. Prodejna RACIO.

Vývoj, výroba, prodej, poradenství, záruční i pozáruční servis: -rehabilitační a kompenzační pomůcky na míru pro postižené děti a dospělé: -výdej na poukaz, smlouvy se všemi zdravotními pojišťovnami -pomůcky mají platné certifikáty EU -polohovací vozíky-kočárky -polohovací lehátka do vany i pro pobyt dětí -polohovací postýlky pro ...

Prodej: - zařízení pro imobilní klienty - zvedací vany, židle, křesla i vakuové a aktivní zvedáky, sprchovací vozíky. Poskytujeme poradenství.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej jednorázového zdravotnického materiálu a zdravotnických prostředků. Sterilizace a dezinfekce ve zdravotnictví. Nabízený sortiment: -obalový materiál pro sterilizaci Wipak Steriking -testy sterilizace Wipak, Browne, BAG -malé parní sterilizátory BETACLAV -svářečky sterilizačních obalů Wipak, ...

Internetový obchod - pomůcky na zvětšení a vyrovnání penisu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zdravotnický materiál, pomůcky -hygienické potřeby.