Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Naše společnost Lesy Mladá Boleslav, a.s. se zabývá: - těžbou dřeva - lesní dopravou - výrobky ze dřeva - silniční a nákladní dopravou - lesní školka, školkařská výroba - nakládáním se sazenicemi, semeny a jinými lesními dřevinami - lesní hospodář - lesnické a dřevorubecké práce v Mladé Boleslavi a okolí. Hlavním cílem firmy je ...

Sklad palivového dříví a dřevěných briket.

Nákup, prodej: -dřevní hmota (listnaté a jehličnaté řezivo). Výroba, prodej: -stavební řezivo -truhlářské řezivo. Práce: -tesařské -zhotovení a montáž krovů.

Pěstování obilovin (kromě rýže), luštěnin a olejnatých semen.

Chovatelská stanice německých ovčáků. Prodej krmiva značky Josera za velmi příznivé ceny. E-shop.

Bramborárna, výroba, prodej: - konzumní brambory - sadbové brambory

Služby, pěstování: -japonské topoly Dodávka, prodej: -palivové dříví

Služby - zemědělská prvovýroba - rostlinná výroba - živočišná výroba.

Chovatelská stanice psů - NOVOFUNDLANDSKÝ PES - KAVALÍR KING CHARLES ŠPANĚL.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba: - obiloviny - řepka - krmné plodiny. Živočišná výroba: - chov - hovězího dobytka, skotu - chov - prasata. Prodej: - náhradní díly - zemědělská technika. Opravy, servis: - zemědělské stroje, mechanizace. Práce: - zámečnické - soustružnické - vodoinstalatérské - ...

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě

Zemědělská činnost. Zemědělská prvovýroba, výroba: - rostlinná - živočišná - zemědělské produkty. Doprava, autodoprava silniční: - osobní - nákladní - vnitrostátní - mezinárodní přeprava. Kovovýroba, kovoobrábění.

Smíšené hospodářství Sladkovodní akvakultura

Pěstování zeleniny a melounů, kořenů a hlíz Pěstování plodin jiných než trvalých

Grandis Zhoř, s.r.o. se zaměřuje na těžbu a prodej dřeva, zalesňování a pěstování sazenic.

Obchod se zvířaty určenými pro zájmové chovy

Společnost AGROSUMAK s.r.o. je skupina zemědělských firem, které hospodaří v Česku a na Slovensku na pozemcích o rozloze 37 tisíc hektarů. Naší specializací je rostlinná a živočišná prvovýroba a výroba obnovitelné energie. Prodáváme kvalitní osiva, zajistíme skladování komodit.

Jan Krpálek se zaměřuje na prodej ekologického sena a pelet. Chová a prodává ovce, nabízí také další zemědělské služby.

Jakub Pospíchal se zaměřuje na rizikové kácení, řez a výsadbu stromů.

Smíšené hospodářství Sladkovodní akvakultura

Jiří Karlík provozuje povoznictví, chová koně a nabízí sezónní ubytování.

Josef Beránek se zaměřuje na živočišnou a rostlinnou výrobu.

Služby: - akvaristika - budování bazénů a jezírek - střešní a zemní izolace.