Vybavení pro jezdce a pro koně zahrnuje jezdecká sedla, uzdy, podsedlové dečky, udidla pro koně, jezdecké chapsy, rajtky, rukavice, helmy, biče a další. Kromě tohoto příslušenství je nutné dbát na správnou výživu koně – kloubní doplňky, vitamíny a pamlsky.

Jezdecký oddíl - věnujeme se skokovému ježdění, výcviku koní, výuce mladých jezdců i kurzovnímu ježdění pro dospělé.

Hermelín ranč: - turistika, agroturistika - ubytování - jezdecký klub (club), jezdecká škola - chov koní (koně, kůň) - restaurace v country stylu - pořádání rodinných oslav a menších společenských akcí.

Hotel - nekuřácký - kapacita 32 lůžek, apartmány 2x2 lůžka - 2-5 lůžkové pokoje - parkování v objektu - připojení k internetu WIFI - možnost vstupu i se psy (za poplatek, na vodítku) - konferenční místnost pro 60 osob Nekuřácká restaurace - letní terasa Nekuřácká vinárna Jízdárna - vyjížďky - krytá ...

Dodávka - krmiva pro koně Dodávka - veterinární přípravky pro koně - veterinární kosmetika pro koně

Sdružení - rekondiční a psychorehabilitační ježdění na koních -volné využití času dětí a mládeže -tábory, pobyty u koní, výcvikové soboty

Jezdeký oddíl, ustájení koní, přeprava koní, vození dětí, výcvikové hodiny, vyjížďky

Jízdárna. Jezdecká stáj: -jízda na koních a ponících (koně, koni) -vyjížďky do přírody -základní výcvik na jízdárně -víkendové pobyty -denní tábory -letní týdenní tábory -základní výcvik koní. Chov, nákup, prodej: -koně -pastevní koně, sportovní pony Služby: -ustájení koní. Maloobchod, prodej: -jezdecké ...

Jízda na koni pouze pro školu v Kroměříži v oboru: chovatel koní a jezdec. www.hskm.cz

Prodej - podkovářské nářadí kleště, kovadliny, utínky, brousky - podkovy - podkováky

Provoz dostihové a tréninkové dráhy a ostatní služby s tímto provozem spojené. Provoz dostihové stáje, výcvik a testace koní.

Služby: -tábory pro děti u koní na farmě -členství v jezdeckém oddíle pro děti od 5-ti let -kurzy jízdy na koni pro dospělé -jednorázové individuální vyjížďky na koních -návštěvy farmy pro MŠ, ZŠ, zájmové organizace -návštěva farmy pro veřejnost -program pro hendikepované osoby -mobilní farma ( zapůjčení zvířat na akce )

Jezdecký klub - jízda na ponících a velkých koních -pořádání jezdeckých akcí (soutěže pro pony, skoky, drezura, vozatajský sport)

Jezdecký areál: - ustájení koní - jezdecká škola, pony škola - závody koní.

Prodej - stavební a truhlářské řezivo - fošny - latě - hranoly - prkna Jezdecký klub Prodej - chovatelské potřeby (pelíšky, obojky, misky, ...)

Služby: -chov koní -kurzy jízdy na koni -zajišťování plemenných hřebců -testace mladých koní -odchov hříbat -výcvik mladých koní -nákup a prodej koní.

Služby: -jezdecké výcvikové hodiny -víkendové nebo týdenní pobyty s projížďkami na koních -ubytování -4 pokoje, 3 dvou, 1 čtyřlůžkový -koupelna se sprchou na patře -v přízemí kuchyňka + jídelna.

Ranch - vyjížďky pro dospělé i děti. Poskytuje - ustájení koní - výcvik koníkoně - prodej.

Prodej koní, pastevní odchov hříbat, ustájení koní- volné, výcvik jízdy na koni/licenční oprávnění/ základní a westernové, vyjížďky na koni, výcvik a obsedání koní.

Výcvik - koněvýuka - jízda na koních Chov a ustájení - koně

Jezdecký klub Ranč Lipí byl založen za účelem sdružovat zájemce o jezdecký sport.

Služby: -vyjížďky na koních -výuka na jízdárně -vodění dětí -vyjížďky kočárem, v zimě na saních -pro majitele koní možnost ustájení a výcviku nejen huculských koní. Nadační fond HUCUL.