Vybavení pro jezdce a pro koně zahrnuje jezdecká sedla, uzdy, podsedlové dečky, udidla pro koně, jezdecké chapsy, rajtky, rukavice, helmy, biče a další. Kromě tohoto příslušenství je nutné dbát na správnou výživu koně – kloubní doplňky, vitamíny a pamlsky.

Jezdecký klub. Chov koní. - americké plemeno Quarter Horse a Paint Horse. Služby: - výuka jízdy na koni - lekce reiningu a westernového ježdění pro začátečníky i pokročilé, westernová drezůra - ustájení koní soukromých majitelů všech plemen - možnost ustájení březích klisen a zajištění porodů - pořádání kurzů, školení a ...

Činnost: - provozování jezdeckého oddílu - výcvik a ustájení koní

Prodej: - koně užitkové, chladnokrevné. Pastevní odchov hříbat do 3let.

Zabýváme se turistikou na koních ve westernovém stylu. Nabízíme více jezdeckých programů, podle schopností a zkušeností jezdce. -1.jedním z programů jsou celodenní vyjížďky s návratem večer -2. druhým programem jsou kratší - několikahodinové vyjížďky po okolí našeho ranče -OBA PROGRAMY JSOU S PLNOU PENZÍ, ale lze se domluvit i na polopenzi ...

Jezdecký klub. Výuka jízdy na koni, ustajení a chov koní.

Chov a výcvik koní. Výcvik hřebců a klisen, ukončený zkouškami výkonnosti. Výcvik starokladrubských koní, určených k prodeji, pod sedlem a v zápřeži. Středisko ústřední evidence koní.

Ubytování, stravování, turistická jízdárna: - dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje, každý pokoj má sprchu, WC, TV se SAT

Jezdecká společnost: -základní výcvik jízdy na koni -pro pokročilé jezdce možnost vyjížděk do zámeckého okolí. V areálu byla v roce 2000 otevřena KOČÁROVNA - muzeum plné kočárů a povozů za koně z nejrůznějších dob a státních i soukromých sbírek.

služby: -projížka v koňském sedle -pro školy -pro školky -výcvik jízdy na koních -agroturistika.

Restaurace RANCH Poskytují: -restaurační služby -zajištění-svatby, večírky, grilování -ubytovací služby. Dále pořádají: -projížďky na koních -letní týdenní kurzy jízdy na koni -týdenní putovní výlety na koni.

Ranč (ranch). Půjčování: -koní (koně) -jízdy na koni. Ubytování: -chata pro 6 osob: -splachovací WC, sprchový kout, kuchyňský kout, 2 ložnice, společenská místnost s krbem -rezervace u pí.Danihelové:737277011. Služby: -kurzy jízdy na koni -ukázky jezdectví -vyjížďky v kočáře -vícedenní putování po Chřibech v sedle ...

Jezdecké stáje, jezdecký spolek: -občanské sdružení -otevřeno denně -možnost jízdy na koních.

Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby -krmiva pro hospodářská zvířata, psy, kočky -jednoduché potřeby -akvaristika, terazistika, akvária -klece, terária, faunaboxy -prodej drůbeže. Prodej a nákup: -koně. Služby: -poradenská činnost při nákupu koní -jezdectví -trenér, rozhodčí, stavitel parkurů.

Tělovýchovná jednota Sokol. Jezdecký areál: -krytá jízdárna. Služby: -výuka jízdy na koni -vyjížďky do přírody a ve sportovní hale.

Turistická jízdárna. Výcvik jízdy na koni: - základní výcvik, turistika na koni, parkurové skoky, rekreační ježdění, vyjížďky do přírody. Agroturistika. Hypoterapie.

Nabízíme: - klub - pronájem areálu - ustájení - krytá hala - terénní jízdy - travnaté výběhy

Organizace: -dostihy -reklama. Tréninkové středisko. Prodej: -koně. Jízdy: -kočárem -na koni. Možnost rybaření. Myslivost: -honitby na koních. Sponzorování: -koně -dostihy. Ubytování: -hotel HELIOS.