Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Jezdecká škola - výcvik jízdy na koních.

Chovatelská stanice německých ovčáků.

Dětské tábory jezdecké kurzy Ekologická farma - chov koní

Penzion - vybavené apartmány - prostory pro školení, semináře - jízdárna - zapůjčení společenských her Jízdárna Biofarma - chov ovcí, krav.

Služby: -jízdárna -mini zoo -pořádání svateb a firemních akcí

Odchovna mastného skotu. Penzion u Bizona Prodejna potřeb pro chovatele

Chovatelská stanice Šarplaninských pasteveckých psů.

Služby: -poradenství v oblasti chovu prasat. -veterinární, léčebná činnost v chovech prasat. -znalecké posudky zdravotní stav, výživa, chov prasat. -školení pro odbornou veřejnost (chov prasat).

Provádíme chov masných plemen skotu.

Chovatelská stanice Valentinka pro čistokrevné jezevčíky.

Kompletní ůprava pejsků všech plemen .Stříhání, trimování, koupání, česání. Prodej chov.potřeb a psí kosmetiky. Kurzy stříhání. Čištění análních žlázek, zkrcování drápků. U nás můžete v příjemném prostředí posedět a být při úpravě Vašeho psího miláčka.

Služby: - chovatelská stanice Německých a Belgických ovčáků - hotel pro psy

Psí škola. Výcvik psa na: - lov - ochranu a obranu - stopaře. Tanec se psem. Sportovní kynologie. Přípravy na výstavu. Základní poslušnost. Program převýchovy psa.

Chovatelská stanice mývalých koček rasy Maine Treasure. Nabízíme chovné. - kočky a kocoury - koťata a dorost - kastráty.

Chovatelská stanice Ostrov Victoria: -pudl. -čivava.

Nákup a prodej jatečních zvířat pro masokombinát.

Chovná stanice - JORKŠÍRSKÝ TERIÉR Stříhání a úprava psů

Služby: -azyl morčat -péče o nemocná morčata -hotel morčat