Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Hotel a camping Panorama - kapacita 46 míst - pokoje vybavené sociálním zařízením, TV, možnost připojení k internetu - v blízkosti krytý plavecký bazén, dětský koutek - celodenní stravování - možnost ubytování se zvířaty - cyklostezky Restaurace - zahradní terasa Tenisový kurt Možnost rybolovu

Veterinární ordinace: - MVDr. Luděk Rytíř - tel.: 602757195, 553715846 - MVDr. Vladimíra Šajtarová - tel.: 775245865. Endoskopické vyšetření. Bezbariérové pracoviště. Stálá pohotovost na mobilu, na požádání výjezdy k pacientům. Pro majitele psů a koček: - preventivní činnost a poradenství - interní vyšetření.

Služby: -chov koní -kurzy jízdy na koni -zajišťování plemenných hřebců -testace mladých koní -odchov hříbat -výcvik mladých koní -nákup a prodej koní.

Výroba a prodej: -krmiva pro zvířata včetně distribuce krmiv Inalsa. Služby: -výstavba solárních elektráren -výstavba průmyslových staveb -výstavba rodinných domů a rekonstrukce.

Služby: -odchov a prodej: -hrabavá drůbež -kachny, husy, krůty -líheň hrabavé a vodní drůbeže -mezinárodní testování drůbeže. Maloobchod, prodej: -vejce -jednodenní a rozkrmená drůbež -jatečně opracovaná drůbež -krmiva. Výzkum: -biologický, zemědělský Provádění kontroly: -užitkovosti, výkonnostních zkoušek, testů ...

Poskytujeme služby pro zemědělské závody, jsme výrobci kvalitních potřeb pro rostlinnou a živočišnou výrobu.

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba -chov prasat -chov drůbeže, brojleři -líhně, kuřata. Maloobchod, prodej: -agrochemie, hnojiva.

Pilařská výroba Těžba - dřevo Tesařské práce Výkup - dřevo

Služby: -jezdecké výcvikové hodiny -víkendové nebo týdenní pobyty s projížďkami na koních -ubytování -4 pokoje, 3 dvou, 1 čtyřlůžkový -koupelna se sprchou na patře -v přízemí kuchyňka + jídelna.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Služby: -těžba a přibližování dřeva sortimentní metodou (Timberjack, Valmet, John Deere) -doprava strojů po EU. Těžba a přibližování dřeva harvestorovou technologií (Timberjack, Valmet, John Deere, Logbear), těžba dřeva JMP, přibližování dřeva LKT. Přeprava strojů (lesních, zemědělských, stavebních) a mechanizmů po EU, pojištění ...

Pila: -zpracování převa -pořez dřeva.

Ekologické zemědělství: -chov skotu -býci, jalovice. Penzion U Starýho kance: -ubytování v penzionu s hospodou s možností agroturistiky -stravování -sál pro firemní i soukromé akce -penzion@danek-group.cz.

Kynologický klub. Služby: -psí hotel -výcvik psů. Prodej: -krmivo pro psy.

Služby: -vyjížďky na koních -výuka na jízdárně -vodění dětí -vyjížďky kočárem, v zimě na saních -pro majitele koní možnost ustájení a výcviku nejen huculských koní. Nadační fond HUCUL.

Doprava TATRA - dřevo Štěpkování - dřevo - hmotyobrábění Těžba dřeva - přibližování dřeva na příjezdové místo - doprava dřeva (TATRA) Mulčování Lesnictví Agroslužby

Odchov a prodej: -ryby tržní a násadové -kachňata. Výkrm: -jatečné kachny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -rybí výrobky i mražené -mražené potraviny. Služby: -kovovýroba -opravy nákladních vozidel LIAZ, AVIA. Výroby, prodej: -potřeby pro rybáře. Sportovní rybolov rekreační.

Výroba, prodej, opravy: -farmářské potřeby -dentální pomůcky -veterinární nástroje -pomůcky pro chovatele -systémy označování zvířat. Služby: -umělá inseminace prasat -ruční broušení -kartáčování -leštění -lisování plastických hmot.

Certifikovaná ekologická farma: -chov a prodej plemenných zvířat extenzivního masného skotu HIGHLAND Skotský náhorní skot -členy ČSCHMS a Pro-Bio.

Výroba, prodej: -agrochemie -dusíkatá, fosforečná, vápenitá, draslíková, kapalná hnojiva.

Salon Bublinka nabízí luxusní obojky pro psy, oblečky pro psy, pelíšky pro psy, luxusní psí oblečky, obojky a vodítka pro psy, kšíry pro psy, luxusní psí pelíšky, kabelky a tašky na psy, doplňky pro psy, mašličky a sponky pro psy, hračky pro psy.

Těžba rašeliny. Zpracování rašeliny. Zpracování rašelinových substrátů. Zpracování rašelinových kompostů. Rašelina přechodového typu. Rašelina slatinného typu. Prodej rašelina Prodej zahradnické substráty prodej lesnické substráty Prodej komposty Prodej mulčovací kůra Prodej dekorační kůra.

Velkoobchod, prodej: -ovoce -zelenina -přírodní šťávy z ovoce -džusy, mošty.