Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Growshop, e-shop, vše pro pěstování pod umělým osvětlením i venku. Nabízíme závlahové pěstební systémy. Hydroponie, aeroponie, bio pěstování v zemině a mnoho dalšího.

Chov: -krávy bez tržní produkce mléka -koně pro sportovní a hobby účely.

Výroba, prodej: -pěstování dřevin pro biomasu -biomasa -štěpka.

Služby: -zpracování návrhů ozelenění -okrasné dřeviny -lesní a okrasné sazenice -parkové a zahradní úpravy -habr -živé ploty -expediční místo Vražkov, Roudnice nad Labem.

Chov: -hovězí dobytek. Výroba: -živočišná.

Služby: Plemenářské středisko: -inseminace skotu, včetně dodání inseminačních dávek všech plemen z tuzemska i zahraničí -dodavatelský i servisní způsob inseminace prasnic z ISK Jindřichův Hradec Radouňka -poradenská činnost a odborné zpracování šlechtitelských programů -provádění kontroly užitkovosti skotu a prasat ...

Návrhy, realizace, údržba: -závlahové systémy CLABER -zahradní stavby -zemní práce -dodávka ornice -výsadba zeleně -arboristické práce -oštření vzrostlých stromů -rizikové porážky.

Služby rybářství: -nákup a prodej živých ryb -transport, lovení a zpracování ryb -rybářské lodě, sítě, kádě -rybolovné nádrže -kompresory, filtry, krmítka -akvaristika.

Chov hladkého a šupinatého kapra, línů, štik, sumců a tolstolobiků. Výroba kulatiny.

Chov, prodej: -drůbež -kuřice TETRA -housata /květen, červen -krůťata BIG6 /červen

Činnost: -zemní práce -realizace venkovních sportovišť -stavební práce -domy na klíč -rekonstrukce bytvých jader -úprava zeleně -těžba dřeva -čištění lesních porostů -oplocování objektů, pastvin, sadů a zahrad.

Maloobchod, velkoobchod: -zahradnické potřeby -zahradní technika ALKO -skleníky, sklo HÉLIOS -ovocné, okrasné stromy, keře -sazenice, sadba, semena -zahradní nábytek, krby, grily -zahradní zeminy, substráty, hnojiva, postřiky -plastové truhlíky, květináče, keramika -postřikovače z dovozu -Itálie -cibule sazečka, sadbový ...

Služby: -zemědělské zásobování a nákup. Výroba, prodej: -krmné směsi.

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Pěstování, zpracování, prodej: -polní a rychlená skleníková zelenina -kořenová a plodová. Opravy nákladních vozidel.

Zemědělství-rostlinná a živočišná výroba Rostlinná výroba: -pěstování obilovin, řepky, brambor -brambory sadbové, průmyslové, konzumní a velmi rané odrůdy Živočišná výroba: -chov skotu -dojnice s mléčnou produkcí, telata, jalovice, býci -chov prasat -plemenný chov prasat se statutem nukleového chovu - plemeno české bílé ...

Služby: -zakládání a údržba okrasných zahrad a parků -sadové úpravy-projekce i realizace -zeleň, zahradnictví, konifery, keře, trávníky, výsadba, stromy, inventarizace závlahy, zahradní architektura -chemická likvidace plevelů -sekání a údržba trávníků -automatické závlahové systémy-montáž, dodávka -kácení, ...

Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba. Maloobchod, prodej: -sádrokartonové konstrukce -izolace.

Stavební činnost: -rodinné domy na klíč -rekonstrukce bytů -průmyslové stavby -zateplení budov -truhlářské práce. Zemědělská činnost: -zemědělská produkce.

Lesní školky: -pěstování sazenic lesních dřevin pro obnovu lesa.