Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Organizace - výcedenní výlety na koních do Českého ráje nebo po Jizerkách spaní pod širákem nebo v chatkách na Nebáku Jízdárna - vyjížďky na koních - hypoterapie bez terapeuta - svatby v kočáře - pronájem koní na poutě a pohřby - jízdy ve voze, v bričce, na saních, do přírody - výuka na jízdárně ...

Výroba: -rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou (smíšené hospodářství).

Lesní školka. - listnaté sazenice - smrk ztepilý - jedle bělokorá - dub - buk - lípa - jasan - třešně

Odborný lesní hospodář. Lesnické služby: - pěstební práce - těžba dřeva, výkup dřevní hmoty - doprava dřeva - přidružená výroba - výrobky ze surového dřeva .

Zemědělská farma ZEA–LAND. Zemědělská výroba. Rostlinná výroba, pěstování: - obiloviny - pšenice, ječmen - řepka - kukuřice - vojtěška. Vlastní výroba krmných směsí, pícniny. Živočišná výroba, chov: - holštýnský hovězí dobytek - dojnice na mléko - teleta, býci na maso .

Výroba - jehněčí a kůzlečí maso Chov - kozy - ovce

Rostlinná výroba, pěstování, prodej: - vánoční stromky - v nabídce je více druhů stromků: - jedle kavkazská, obrovská, bělokorá, ojíněná - borovice lesní a černá - smrky omorika a pichlavý - stříbrný. Lesnické služby. Správa soukromých a obecních lesních majetků.

Zemědělské obchodní družstvo. Živočišná výroba, chov, velkochov: - krůty, krocani - černostrakatého holštýnského skotu, hovězího dobytka. Rostlinná výroba: - tržní plodiny. Zpracování krůtího, drůbežího masa. Velkoobchod, maloobchod: - drůbeže - masné speciality z drůbežího masa.

Pštrosí farma. Chov pštrosů na maso a vejce. Ubytování v soukromí - rodinný apartmán pro pět osob. Vybavení - kuchyňská linka, WC a sprcha, ložnice se třemi lůžky a palandou. Výroba: - atypické obaly - přířezy z folií. Prodej, servis, opravy: - polské automatické kotle DOMINO firmy Lukáš Mocek se zárukou 5 let - umožňují ...

Zemědělská výroba - rostlinná výroba. Zpracování rostlinných produktů se specializací na řepku a obilí.

Prodej: - potřeby pro kutily - domácí potřeby - zahradnické potřeby.by - vymalování, tapetování -poradenský a informační servis. Zákaznická linka: 841111135

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - živočišná výroba. Výroba, prodej: - rostlinné produkty - živočišné produkty - krmiva, krmné směsi.

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba, pěstování: - obilí, obiloviny - řepka - mák - slunečnice - proso.

Živočišná výroba - farma. Chov skotu - hovězí dobytek.

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba, prodej: - produkty rostlinné výroby.

Zemědělská výroba: - živočišná výroba. Chov: - ovce, kozy - pštrosi a drůbež.

Farma. Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - živočišná výroba - chov skotu, hovězího dobytka.

Lesní práce - správa velkého lesního majetku celá ČR

Zahradnické služby Návrhy, realizace: - závlahové systémy - zahradní osvětlení - bazény - zahrady - parky.

Kozí farma Nový Dvůr - výroba a prodej kozích sýrů, prodej kůzlečího masa, mléka, syrovátky a vyčiněných kůží. Placené prohlídky farmy pro kolektivy spojené přednáškou a ochutnávkou kozích sýrů, mléka a syrovátky.

Prodej Květinářství Dárky Suché vazby Hnojiva Keramika Chemická a biologická ochrana rostlin Údržba a tvorba zahradních celků

Kompletní projekční činnost od studií, až po prováděcí projekty: -rodinných zahrad -firemní zeleně -střešních zahrad a teras -skalek Mezi hlavní činnosti našich prací patří realizace: -rodinných zahrad -firemní zeleně -střešních zahrad a teras -skalek Součástí realizace může být: -stavba okrasných jezírek a jejich osázení ...

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba, pěstování: - obiloviny - řepka. - krmné plodiny. Chov skotu a produkce mléka.