Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Výroba: - líh - všechny druhy - obilní destilát - Kosher líh - organominerální hnojivo-ORGAMIN - ocet 10% ve velkém balení. Prodej všech druhů lihu.

Jsme sportovní jezdecká stáj, nabízíme možnost ustájení, trénink koní i jezdců, jezdecká soustředění, vyjíždky na koních a pony.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě

Prodej: květin, pokojových rostlin, balkonovek, substrátů, hnojiv, postřiků, dárkových předmětů, pěstebních nádob, semen. Výroba: balkonových rostlin, velikonočních dekorací, dušiškového zboží, adventních a vánočních dekorací.

Zahradnické centrum, prodej: - sezónní dekorační rostliny - ovocné dřeviny - listnaté stromy a keře - jehličnaté dřeviny - rododendrony, azalky a další vřesovištní rostliny - trvalky, skalničky a vodní rostliny Služby: - realizace zahrad

Ekologická farma - chov skotu, ovcí, prasat a drůbeže.

Obora Rekow - chovná zvěř daněk, muflon, jelen lesní, jelen sika dybowského, kozorožec iberský, kozorožec horský, bezoár a paovce hřivnatá - ubytování, možnost rybolovu, lukostřelba a další aktivity.

Služby: - rekonstrukce a regenerace sportovních travnatých ploch - prodej speciálních travních směsí a hnojiv - celoroční údržba sportovních ploch (hnojení, chemická ochrana) - prodej přípravků na ochranu rostlin - poradenství - hubení plevelů a škůdců, ochrana rostlin proti houbovým chorobám, regulace růstu, základní a doplňkové hnojení.

Prodej - krmivo pro psy - zdravé pamlsky pro psy - granule, masové konzervy. Provozovna: K pivovaru 87, 252 06, Davle

Chovatelská stanice: - psů, plemeno anglický bulteriér.

Výroba, prodej, chov: - kachny, kuřata - krůtí maso - králičí maso - brambory.

Velkoobchod, maloobchod: -výroba šroty, krmné směsi -prodej a nákup obilí, brambory, cukr, mouka, těstoviny a další zemědělské produkty -prodej krmiva pro všechna domácí zvířata (psi, kočky...) Výhradní dovozce biologicky vhodných krmiv ACANA a ORIJEN : -kanadská krmiva pro psy a kočky.

Služby: -výkup a zpracování dřeva -manipulace a velkoobchod se dřevem -těžební činnost -pěstební činnost.

Statek Dvořák, služby: - chov kuřic - prodej vajec - prodej maso z českých farem Ruční výroba: - sušené těstoviny

Zahradnictví se specializuje na kvalitní výrobu mladých rostlin pro tuzemský trh: Chrysanthemum, Pelargonium peltatum, Pelargonium zonale, Pelargonium grandiflorum, Petunia, Impatiens a široký sortiment letniček, záhonových a balkónových květin. Dále naše zahradní centrum nabízí široký sortiment potřeb pro zahrádkáře a pěstitele. - pokojové ...

Ranč Licoměrsko - koně, jezdectví - vyjíždky pro začátečníky i pokročilé na pískové jízdárně - ustájení koní - lukostřelba - ubytování v apartmánech.

E-shop: - travní směsi, osiva - hnojiva - postřiky - rozmetadla hnojiv a posypové vozíky - postřikovače - zahradní technika, nářadí

Zverimex. Maloobchod, prodej: - živá zvířata - krmiva - chovatelské potřeby: - klece - kompletní zařizování a údržba akvárií a terárií - potřeby pro psy - chovatelská literatura. On-line obchod.

Internetový obchod, e-shop: - chovatelské potřeby - krmiva pro psy, kočky, hlodavce, ježky, ptáky, kozy - hračky pro zvířata.

Výroba, vývoj a distribuce: - krmiva pro psy a kočky.

Služby: - návrh a realizace zahrad - údržba zahrad - sadové úpravy - celoroční údržba hrobů Zahradnictví, pěstování, prodej: - venkovní rostliny - semena - substráty, hnojiva

Činnost: - informační server zaměřený na krajinu a přírodu

Farma Dolejší Mlýn, pěstování, chov: - zelenina - bylinky - jedlé květy - jablka - ovce Ubytování, služby: - dva apartmány - restaurace

Služby: - řízení správy lesa - audity lesního hospodaření - pěstební a těžební činnost - odborný lesní hospodář