Cukrarna Heliera Eva Hajkova - v slovenčineCukrarna Heliera Eva Hajkova - EnglishCukrarna Heliera Eva Hajkova - DeutschCukrarna Heliera Eva Hajkova - polskiCukrarna Heliera Eva Hajkova - in italianoCukrarna Heliera Eva Hajkova - en espanola

Cukrárna Heliera
Eva Hájková

Cukrárna:
- zákusky
- dorty
- koláče a cukroví
- marcipánové ozdoby
- studená kuchyně.

Prodej cukrářských potřeb.

VÍCE
QR
kód
Plánovač
trasy
Firmy
v okolí

Cukrárna Heliera
Eva Hájková

Jugoslávská 1130/17
Nový Jičín
741 01


IČ: 70316651


Okres: Nový Jičín
Právní forma podnikatel se ŽO
Počet zaměstnanců: neudáno
Obrat: neudáno
Kontaktní osoba: Eva Hájková


Telefon:

+420 604 319 521


Web:

www.cukrarna-heliera.cz/


Další produkty a služby
  • dorty a zákusky, příjemné posezení, rychlá občerstvení, kvalitní vína, zmrzlinové poháry, kávové speciality
  • zákusky a sladké pečivo, svatební dorty, narozeninové dorty, čajové pečivo, korpusy, cukrářské polevy
  • produkty studené kuchyně, obložené mísy, zeleninové saláty, rautové výrobky, chlebíčky a jednohubky
Kváskový chléb – jasný příklad poctivého tradičního pekařského výrobku bez kompromisů

Kváskový chléb – jasný příklad poctivého tradičního pekařského výrobku bez kompromisů

Jíž několik let probíhá na našem území velká gastronomická obroda, která se ve velké míře dotkla i přístupu...

Zámecký hotel Lednice – ideální místo pro odpočinek, školení i romantickou svatbu

Zámecký hotel Lednice – ideální místo pro odpočinek, školení i romantickou svatbu

Nádherná příroda, vinné sklepy i spousta kulturních památek – tak by se dala ve zkratce charakterizovat...

Cukrářské výrobky z Pekárny Ivanka si zamilujete

Cukrářské výrobky z Pekárny Ivanka si zamilujete

Máte rádi rozpékané koblihy, croissanty s měsíční trvanlivostí nebo dorty s příchutí ztuženého tuku? Tak to...

Profesionální kávovary DELIKOMAT: Když se příprava kávy stává uměním

Profesionální kávovary DELIKOMAT: Když se příprava kávy stává uměním

Co rozhoduje o tom, zda zákazník přijde do kavárny či restaurace? Velmi často je rozhodujícím kritériem to...