Solární elektrárny jsou vhodné pro rodinné domy a obchodní a průmyslové podniky. Pomáhají snížit náklady za elektrickou energii a tím šetřit domácí nebo firemní rozpočet. Rozlišit lze solární elektrárny autonomní, hybridní a klasické, podle typu připojení.

Solární ohřev vody, solární přitápění, tepelná čerpadla. 2Oti-letá tradice

V dnešní době se mluví pořád častěji o energii. Společnost ZTC Holding se proto zaměřila na tuto důležitou oblast. Naše společnost Vám přináší kvalitní technologie pro výrobu energie z obnovitelných zdrojů, jako solární moduly, solární kolektory, tepelné čerpadlo. Díky výběru nejkvalitnějších komponentů z Německé, Norska, Taiwanu, ale i z čínské ...

Společnost SUNNY FARM Energy s.r.o. má tým inženýrů a elektrotechniků. Navrhne Vám kombinace efektivního využití fotovoltaiky a tepelných čerpadel. Vše komplexně a v co nejkratších termínech. Vyřídí za Vás dotace na fotovoltaiku.

Výroba: -instalace fotovoltaických elektráren na rodinné domky, velké užitkové objekty i na volné pozemky. Hlavní adresa: Karlovo nám. 319/3 PSČ 12800 Praha 2

SIMBA POWER s.r.o. se zaměřuje na dodávku a montáž fotovoltaických elektráren, wallboxů a carportů pro firmy i domácnosti.

Elektro Minář s.r.o. se zaměřuje na montáž a servis fotovoltaických elektráren, kamerových a zabezpečovacích systémů a na elektroinstalace a revize.

Elektro Beránek s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, fotovoltaické elektrárny, zabezpečovací systémy a systémy pro chytrou domácnost.

Specializujeme se na fotovoltaické elektrárny na klíč, včetně vyřízení dotace. Dále nabízíme instalaci a servis klimatizací a tepelných čerpadel, elektroinstalace a zabezpečení budov. Samozřejmý je i servis pro všechny zastupované značky.

ELEKTRO HUMPOLEC s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, montáže fotovoltaických elektráren, hromosvodů a zabezpečovacích a kamerových systémů.

CERGO s.r.o. se zaměřuje na oblast energetiky, tepelných čerpadel, kondenzačních a štěpkových kotelen, solárních systémů a jejich dodávku a montáž.

SIFE s.r.o. se zaměřuje na montáž a servis fotovoltaických systémů, elektroinstalace, výrobu elektrických rozvaděčů a modulárních domů.

Pavel Stehlík je revizní technik a zaměřuje se také na elektroměrové rozvaděče na klíč a revize a servis fotovoltaických elektráren.

Prodej, montáž - solární panely a systémy.

Investor a provozovatel fotovoltaických elektráren. Realizace FVE pro rodinné domy, bytové domy, výrobní, obchodní či skladovací objekty, zemědělské stavby, sportovní zařízení apod.

Rodinná firma BEHOS CZ s.r.o. se již od roku 1997 zabývá komplexní stavební činností, a to především stavbou domů, či bytů na klíč. V oblasti pozemního stavitelství máme cenné zkušenosti s generální dodávkou staveb, ale i s rekonstrukcemi, zateplením objektů, výkopovými pracemi, či drobnými instalatérskými pracemi. Dále také s inženýrskými ...

Společnost SOLARY VM s.r.o. realizuje montáže solárních panelů v oblasti Vysočina a v Jihomoravském kraji.

Prodej, montáž, záruční i pozáruční servis: - solární zařízení, solární systémy, sluneční kolektory - tepelná čerpadla - topenářské zařízení - klimatizace: - VRV systémy - splitové - nástěnné, multisplitové - kazetové - podstropní - parapetní - kanálové - okenní - mobilní - vzduchotechnika - vodovodní zařízení.

HP service s.r.o. se zaměřuje na dodávku fotovoltaických systémů, opravy elektroniky a na poradenskou činnost v oblasti energetiky.

Společnost GREENCZECH ENERGY s.r.o. se specializuje na realizaci fotovoltaické elektrárny na klíč. Od dodávky až po vyřízení dotace.

Společnost Třebíčská stavební provádí komplexní stavební práce v oblasti pozemního stavitelství - výstavba a rekonstrukce rodinných domů, ale i občanských, průmyslových, podnikatelských staveb. Dále zajistíme tyto služby - zemní práce, zateplování budov, výroba ocelových a Al. konstrukcí, výroba CNG a LPG stanic. Také se zaměřujeme na ...

Placky na střechy zajišťují prodej, montáž a servis fotovoltaiky. tepelných čerpadel, sjednání dotací.

VSV Tech s.r.o. se zaměřuje na návrh, instalaci a připojení fotovoltaických elektráren pro optimalizaci nákladů na energie.

Elektro Stehlík s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, revize a montáž hromosvodů a fotovoltaických elektráren.

Instalujeme fotovoltaické elektrárny pro rodinné domy a bytové jednotky. Rychlá a profesionální instalace, poradenství a servis.

Fotovoltaické elektrárny na míru. Montáž, realizace FVE.