Solární elektrárny jsou vhodné pro rodinné domy a obchodní a průmyslové podniky. Pomáhají snížit náklady za elektrickou energii a tím šetřit domácí nebo firemní rozpočet. Rozlišit lze solární elektrárny autonomní, hybridní a klasické, podle typu připojení.

Výstavba energetických sítí a rekonstrukcí, modernizací trafostanic a transformoven ve všech napěťových hladinách NN, VN, VVN do 110kV. Projekce, výstavba i na klíč fotovoltaických elektráren v mnoha provedeních, například na střechy budov a pozemky. Realizovali jsme více než 200 fotovoltaických elektráren.

Výroba, instalace solární kolektory. Montáž solární systémy pro ohřev vody, bazénů a vytápění budov. Velkoobchod a maloobchod se solárními kolektory a všemi komponenty solárních systémů. Solární zásobníky, akumulační nádrže, bojlery, výměníky, řídící systémy, sluneční kolektory, sluneční solární energie, solární články. Projektová příprava a ...

Gattaka SOLAR s.r.o. zajišťuje návrhy, dodávku, dotace, instalace a servis fotovoltaických elektráren.

Krannich Solar s.r.o.distribuuje veškeré komponenty solárních panelů, poskytují veškerá poradenství, konstrukce i kabeláže pro fotovoltaické elektrárny. Pro klienty umožňují semináře a webináře z hlediska voltaiky a veškerých solárních produktů.

VR OZE systems s.r.o. se zaměřuje na řešení na míru, dodávku a instalaci solárních elektráren a fotovoltaiky.

Fotovoltaika pro rodinné a bytové domy, firmy a průmyslové objekty. E-mobilita - dobíjecí stanice, parkovací porty. Bateriové úložiště - domácí, velkokapacitní. Projekty, realizace i servis.

Výstavba: - solární elektrárny - větrné elektrárny. Fotovoltaika. E-shop, prodej: - solární nabíječky - solární světla - solární fontány, pumpy - vánoční světla - vánoční ozdoby - veřejné osvětlení - pouliční LED osvětlení - silniční lampy - solární tašky - solární větrací systém - tepelná čerpadla.

TOMPOWER s.r.o. se zaměřuje na prodej fotovoltaických panelů, motnážních prvků, materiálů a na instalaci fotovoltaiky.

CamSystem Group s.r.o. se zaměřuje na bezpečnostní systémy, prodej a pronájem nemovitostí, prodej elektronických zabezpečení a montáž solárních systémů a kolektorů.

Montáže, servis: - tepelná čerpadla - klimatizace, rekuperace - fotovoltaika.

Realizace fotovoltaických elektráren na klíč. Fotovoltaické elektrárny pro rodinné domy a firmy. Prodej: -elektrokola, skládací elektrokolo -elektrovozíky, elektrokoloběžka.

SUNGRID a.s. se zaměřuje na dodávku a montáž fotovoltaických elektráren na klíč pro rodinné i bytové domy.

Prodej: - sluneční kolektory a systémy - solární zásobníky - solární ohře TUV - solární regulátory. Zelená úsporám.

Vevynet, s.r.o. se zaměřuje na prodej a montáž fotovoltaických elektráren.

Michal Šišma se zaměřuje na vodoinstalace, solární systémy, tepelná čerpadla, topení, rekuperace a centrální vysavače.

Výstavba a provozování fotovoltaických elektráren na střechách rodinných domů a dalších plochách. Pronajímáme si plochy pro provoz fotovoltaiky, kterou pak můžeme vlastníkům plochy odprodat.

Firma se specializací na realizaci fotovoltaických elektráren na klíč, tepelných čerpadel, elektro dobíjecích stanic. pomoc se získáním dotací.

ŠTULO M&M s.r.o. se zaměřuje na topenářské, instalatérské práce a montáž, servis a dodávku solárních panelů.

EcoSun Production s.r.o. se zaměřuje na provoz fotovoltaických elektráren a jejich výstavbu na klíč.

BK Instal s.r.o. se zaměřuje na prodej a instalace fotovoltaických elektráren, tepelných čerpadel a kotlů.

FVE-MP s.r.o. se zaměřuje na prodej a distribuci solárních panelů, klimatizací, tepelných čerpadel a komponentů k fotovoltaikám.

Elektro činnosti: -výroba kompenzačních rozváděčů -realizace kioskových trafostanic -výstavba fotovoltaických elektráren -provoz a údržba fotovoltaických elektráren -elektrické vybavení -mechanické vybavení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej vodo-topo-plyn, sanita, prodej náhradních dílů na plynové a elektrické spotřebiče, prodejem rybářských potřeb. Servis, opravy, regulace a montáže vodo-topo-plyn, montáže solárních kolektorů-zelená úsporám, revize tlakových nádob. Opravy servis značek: DAKON, THERMONA, DESTILA, NEFIT, MORA, BUDERUS, BAXI, ...

Ondřej Meixner se zaměřuje na rozvody topení, vody, plynu, solární systémy a provádí montáž kotlů a topení.

Řemeslo: - instalatér - plyn, voda, vytápění. Renovace: - bytová jádra, koupelny, ústřední vytápění. Montáž: - solarní kolektory pro ohřev vody, montáž kotlu na peletky a uhlí fy Rojek, Benekov, OPOP. Práce se všemi dostupnými materiály. Rozvody v kovu plastech a mědi. Kontrola technického stavu a provozu spalovacího stacionárního ...