Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Prodej, oprava, servis: - zdravotnická technika - oční (oftalmologické) přístroje - oční implantáty - nástroje, pomůcky pro oční lékařství - vybavení očních ambulancí - vyšetřovací jednotky - štěrbinové lampy - lensmetry - chart projektory - brýlové skříně - oftalmoskopy - auto-refraktometry, autorefraktory - bezkontaktní ...

Prodej svařovací techniky a přídavných materiálů

Výroba, kovovýroba, stojírenská výroba: - komponenty pro dopravní prostředky (okna, dveře, police, mezistěny, zvedací plošiny pro imobilní cestující) - součásti vagónů, vozů metra, tramvají, autobusů. Řemeslnické práce: - kovoobrábění - zámečnické - svářečské.

Projekce, návrh, realizace, úprava, servis: -zahrady -zahradní jezírka. Velkoobchod, prodej: -dřeviny -netkané textilie -jezírková folie -zavlažovací rohože -protikořenová textilie -zahradní a malá zemědělská technika (sekačky, kypřiče, postřikovače) -zahradní chatky, domky na zahradní nářadí -zahradní nábytek -zahradní ...

Společnost ALTERA handling s.r.o. zajišťuje dodávky: - flexibilní zábrany - elastické ochrany sloupů - instralogistika - logistické příslušenství - rychlozdvižné elektronické balancéry - hadicové manipulátory

Zaměření na ikompletní dodávky systémů měření a regulace (MaR), silnoproudé a slaboproudé systémy. Provádíme i odborný servis a revize technologií.

Společnost Hrušatop s.r.o. provádí montáž ústředního a podlahového vytápění, tepelných čerpadel, plynových kotlů, elektrokotlů a ohřívačů vody.

Společnost KOTLEKAMNA.CZ s.r.o. jak již její název napovídá, se specializuje na prodej a montáž různých druhů kamen a kotlů. V našem sortimentu naleznete kotle na uhlí a peletky, peletová kamna, tepelná čerpadla, ale i grily. Naši vzorkovou prodejnu naleznete na adrese Těšínská 530/300, Ostrava - Radvanice. Prodej, montáž, oprava, servis: - ...

Strojní a technologické montáže, montáž, servis: - průmyslové čerpadla. Zámečnické práce a výrobky. Výroba: - lehké ocelové konstrukce.

Provozovatel internetových obchodů - QRSHOP.cz a ESHOP-ROHOZE.cz. Nabízíme odborné poradenství a kvalitní zákaznický servis.

Společnost PORADENSTVI-PO-BOZP, s.r.o. zajišťuje v Ostravě komplexní služby v oblasti BOZP a PO.

Služby - poradenství a služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany - školení osob - zpracování kompletní dokumentace BOZP a PO

Stavební práce: - rekonstrukce bytů a bytových jader - zednické práce - inženýrské sítě. Montáž technického zabezpečení budov: - plynové zařízení - ústřední topení - rozvody vody a kanalizace.

Montáž, rekonstrukce, komplexní dodávky instalací: -voda, topení, plyn. Revize-plyn. Plynofikace: -rodinné domy, domky -kotelny. Montáž-měřidla teplé a studené vody. Jádrové vrtání i železobetonu. Zamražování potrubí. Servis plynových kotlů: -Viadrus -Dakon -Baxi.

Maloobchod, prodej, velkoobchod, dodávky: - elektrické spotřebiče - elektronika - vestavěné spotřebiče - sáčky do vysavačů K&M. Síť maloobchodních prodejen. E-shop.

Ing. Viktor Fukala provozuje shop minipivovaru, kde poskytuje k prodeji příslušenství pro minipivovary - slad, chmel, pivní koncentráty, domácí kvasnice a další.

Společnost CCR Infinitum s.r.o. se orientuje na výrpbu webových stránek, jejich správu a vývoj. nabízíme služby BOZP a požární ochrany a správu a údržbu IT. Orientujeme se na malé a střední firmy, kterým poskytujeme více doplňkových služeb na jednom místě.

Výroba: -zařízení pro uchycení a ukotvení motoru (pro autoservisy).

Specializací firmy Mvsmont conveyor system, s.r.o. jsou servisní a montážní práce na instalaci dopravních systémů a dalších technologických zařízení.

Společnost FIBRA, s.r.o. vyrábí pro společnost ELLA-CS – pletou těla zdravotnických stentů pro gastrointestinální trakt, které jsou dále upravovány a používány pro pacienty po celém světě. Dále zajišťujeme výrobu a distribuci Kvantových energetických prstenců HELIOS. Tyto prstence jsou využívány k harmonizaci energetického systému těla.

Společnost ULLMANNA s.r.o. poskytujeme různá možná řešení pro detekci rostlin, technologii AI, vnitrořádkové a meziřádkové odplevelení pro výrobce po celém světě.

Vyrábíme vázací prostředky - z ocelových lan podle EN 13414-1 - zapletené: EN 13411-2 - lisované: EN 13411-3 - nekonečné, grommet: EN 13414-3 - z vysokopevnostních řetězů podle EN 818-4 v pevnostních třídách 8, 10 i 12 - montované - svařované Dodáváme - Lana ocelová, nerezová, potahovaná, speciální - pro průmyslové ...