Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Naše společnost kompletně zajistí instalaci topných systémů, kupříkladu podlahového vytápění. Vytvoříme projekt, dodáme potřebné zařízení a provedeme samotnou realizaci.

Společnost AB konzultační a poradenská společnost s.r.o. Vám pomůže vyřídit dotaci v oboru stavebnictví a vyhodnotit budovy při hospodaření s energiemi.

Cernin s.r.o. je společnost, která se zabývá výrobou a prodejem závěsných krmných vozů, pojízdných provozních nádrží, mobilních kompostáren a dezintegrátorů pro bioplynové stanice. Sídlo firmy je v Budišově nad Budišovkou v Moravskoslezském kraji. Firma byla založena v roce 1992 a má více než 30 let zkušeností v oboru. Firma Cernin s.r.o. ...

Výroba: - ocelové konstrukce. Dodávka, montáž: - údržba strojně technických zařízení a celků - dodávky náhradních dílů pro technologická zařízení - rozvody technologických látek pro zemní plyn, vzduch - rozvody pro hydrauliku vzduchotechniky - ocelové konstrukce dopravních a potrubních mostů, plošin, lávek - rekvalifikace jeřábových ...

Prodej, montáž, servis: - klimatizace: - průmyslové - pro rodinné domy, kanceláře, ordinace, laboratoře - pro serverové místnosti - přesná klimatizace - bazénové odvlhčovače - odvlhčovače pro obytné místnosti - tepelná čerpadla - restaurační čističe vzduchu - vzduchotechnika. Zastoupení: - FUJITSU, BENKO.

Výroba, dodávka, prodej: - zařízení pro průmyslovou manipulaci - jeřáby mostové, konzolové, portálové sloupové - zvedací a manipulační zařízení - kladkostroje (ruční, elektrické) - přepravní vozíky s elektrickým pohonem - pracovní plošiny (stožárové, teleskopické, závěsné) - hydraulické zvedací plošiny - jeřábové dráhy - ocelové ...

Agrofunka s.r.o. zajišťuje prodej nových zemědělských, stavebních a komunálních strojů. Naše nabídka zahrnuje širokou škálu strojů i ze zahraničí.

MARKET MEDICAL a.s. Třinec je jediným akcionářem je Nemocnice Podlesí. Velkoobchod, distribuce, prodej: -zdravotnický materiál -zdravotnické přístroje -zdravotnické pomůcky -desinfekční, čisticí (čistící) prostředky -prostředky péče o ruce a pokožku -nádoby a obaly -potřeby pro inkontinentní pacienty. Další ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, montáž, e-shop - elektronické zabezpečovací zařízení Velkoobchod, maloobchod, montáž, e-shop - bezpečnostní kamery - alarmy - kabely - LED svítilny - digitální teploměry, meteostanice

Výroba, prodej, e-shop: - parkovací sloupky a zábrany - pevné, sklopné, vytahovací, výsuvné, okrasné - měřidla délky - počítadla impulsů, otáček - rolmetry, trasoměry - mechanické, digitální. Sídlo firmy: - Akátová 1830, Frýdek-Místek.

Instalace, servis, oprava, prodej, montáž: - kamerové systémy - elektronické zabezpečovací zařízení EZS - GPS autoalarmy - docházkové systémy.

Pronájem, půjčovna: - montážní plošina (MP) - vysokozdvižná montážni plošina (VZP) - pracovní plošina - LIAZ montážní plošina 20 metrů Kácení stromů: - z plošiny, rizikové, klasické - pomocí stromolezecké techniky - ořez větví kolem el. vedení Frézování pařezů: - štěpkování větví stromů, keřů - kosení, mulčování trávy

Firma Plošiny Weber s.r.o. pronajímá zdvihací zařízení, zvedací techniku, stavební stroje, nářadí.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - pásové pily na kov, pilové pásy na kov a dřevo - technické plyny - oleje, maziva - autobaterie a nabíječky - vázací a manipulační technika.

Společnost DAS spol. s r.o. působí již od roku 1993 na trhu jako dodavatel transportní a manipulační techniky a rovněž se zaměřuje na zámečnickou výrobu, výrobu el. rozvaděčů a elektromontáže.

Prodej, dodávka, montáž, servis, oprava, instalace: - klimatizační technika, klimatizace - vzduchotechnika - chladící a mrazící zařízení. -odborné prohlídky protipožárních klapek

Montáž, servis, revize, projekce: - elektronické zabezpečovací systémy EZS - elektrická požární signalizace EPS - datové a telekomunikační systémy - antenní a satelitní technika - integrace bezpečnostních systémů - slaboproud, - datové sítě.

Pobočka. Dodávka, montáž: - elektrická zabezpečovací signalizace EZS - elektrická požární signalizace EPS - bezpečnostní a monitorovací kamerové systémy CCTV - informační kabelážní systémy LAN.

Světový výrobce vah a váhových systémů a dalších měřicích přístrojů: - váhy a váhové systémy pro laboratoře, průmysl a obchod - analytické přístroje pro laboratoře - systémy pro měření průmyslových procesů.

Výroba - nerez digestoře - potrubí Dodávka a montáž - vzduchotechnika - ventilátory

Prodej, služby, montáž: - kompletní zabezpečení objektů - elektronické zabezpečovací systémy, EZS - kamerové sledovací a vyhodnocovací systémy, městské kamerové systémy - protipožární systémy EPS - bezpečnostní folie - autoalarmy, alarmy, imobilizery - přístupové systémy, kontrola vstupu docházky. Napojení, provozování: - pult ...

Prodej, oprava, servis: - zdravotnická technika - oční (oftalmologické) přístroje - oční implantáty - nástroje, pomůcky pro oční lékařství - vybavení očních ambulancí - vyšetřovací jednotky - štěrbinové lampy - lensmetry - chart projektory - brýlové skříně - oftalmoskopy - auto-refraktometry, autorefraktory - bezkontaktní ...

Prodej svařovací techniky a přídavných materiálů

Výroba, kovovýroba, stojírenská výroba: - komponenty pro dopravní prostředky (okna, dveře, police, mezistěny, zvedací plošiny pro imobilní cestující) - součásti vagónů, vozů metra, tramvají, autobusů. Řemeslnické práce: - kovoobrábění - zámečnické - svářečské.