API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Firma RECYKLACE HORNÍK s.r.o. provozuje autoservis a pneuservis. Výměna oleje a brzdových kapalin, autodiagnostika, příprava vozidle na STK. Plnění klimatizací. Pneuservis pro osobní a dodávkové vozy.

Tomáš Spáčil se zaměřuje na opravy motorových vozidel, generální opravy motorů, karosářské práce, přípravu na STK a výměnu pneumatik.

DR CARS services s.r.o. provozuje autoservis a pneuservis, zaměřuje se na mechanické, karosářské a elektrikářské práce, přípravu na STK, prodej autodílů a na diagnostiku vozidel.

Autoservis, zajištění přípravy na STK.

Prodej - originální náhradní díly - náhradní díly od našich dodavatelů Klempířské práce - specializace na Tuningové vytahování lemů blatníků Lakování Servis a opravy - motorová vozidla (nákladní i osobní)výměna - oleje Mytí - autobusy - nákladní automobily Odtahová služba - NON STOP po celé ...

Servis osobních automobilů všech značek. Klempířství a oprava autokaroserií. Mechanické a elektro práce.

Autorizovaný prodejce vozů Škoda, Volkswagen, KIA: - servis, leasing, pojištění, protiúčet - náhradní díly, příslušenství. Prodej: - pneu - THULE

Autoopravna, autoservis. Opravy, servis: - silniční a motorová vozidla: - motorické opravy - elektrikářské práce - servis klimatizací. Pneuservis. Opravy, výměny, přezutí: - pneumatiky.

Autodoprava: -silniční motorová nákladní -sypké hmoty. Zemní práce. Zámečnictví: -výroba-ocelové konstrukce. Beranění a montáž silničních svodidel. Opravy: -nákladní motorová vozidla.

Společnost CARFLOW s.r.o. je autoservis v Olomouci zaměřující se na všechny značky aut a dodávek. U vozidel provádí údržbu, opravy a prohlídky, vyměňuje oleje, kontroluje brzdy, prochází diagnostiku a pozornost věnuje i klimatizaci.

Autoservis Oščádal se postará o osobní a užitková vozidla, o jejich servis, opravy, výměnu olejů, skel, přípravu na STK, klimatizaci, montáž tažných zařízení a sezónní prohlídky vozidel všech druhů a značek.

Autoslužby Tichý nabízí komplexní služby od diagnostiky všech tuzemských i zahraničních značek, přes odborné poradenství a opravy vozů. Provádíme: - veškeré mechanické, elektrikařské a karosářské závady včetně výměny skel - výměna a opravy pneu - odtah vašeho nepojízdného nebo havarovaného vozidla - nutné záležitosti s pojišťovnou (i ...

Auto Rosi se zaměřuje na servis a opravy motorových vozidel. Mezi činnosti společnosti se řadí autodiagnostika, pneuservis, servis brzdových a výfukových systémů, opravy podvozků, výměna olejů a filtrů, geometrie náprav a mnoho dalšího.

Auto-motoservis M&M se zaměřuje na osobní a užitková vozidla všech značek a také na motocykly. Služby, které společnost poskytuje, zahrnují servis, opravy, výměny olejů, brzdových destiček a mnoho dalšího.

Společnost Matějka motors s.r.o. je autorizovaným servisem vozidel značek Jaguar a Land Rover. U těchto vozů je poskytován záruční i pozáruční servis. Společnost se také věnuje opravám vozidel klasických značek a prodejem nových vozidel.

Autoservis Opel: - výměny olejů - opravy brzd - opravy podvozkových skupin - výměny rozvodů - opravy motorů a převodovek - opravy startérů a alternátorů - komplexní opravy - pneucentrum.

Služby firmy Čisté auto: - čištění automobilů a interiérů - čištění koberců a sedacích souprav - opravy hliníkových disků kol - rozvoz a svoz - svařování hliníku - obnovy laků karosérií

Autokarosářské práce. Motokarosářské práce. Lakování. Opravy vozidel. Výměna autoskel.

Autosalon, prodej, servis: - automobily BMW. Půjčovna vozidel. Pobočka: Vysoké Mýto Husova 736 - tel.: 465420493 - fax: 465424281. Vlastník: - Horimex s.r.o - IČO: 61944394 Šternberk Olomoucká 1259/74.

Společnost LP Servis se zaměřuje na automechanické práce osobních a dodávkových vozidel. Mezi činnosti společnosti se řadí jednak automechanické práce, dále práce karosářské, provedení diagnostiky, příprava na STK, montáž LPG a mnoho dalšího.

Luděk Očenášek poskytuje kompletní pneuservis osobních a užitkových vozidel a servis všech druhů vozidel. Postaráme se o zběžnou prohlídku a údržbu vozidla, provedeme ale také pečlivou přípravu na STK, odstraníme závady a opravíme i auto poškozené po dopravní nehodě. Ať už potřebujete dát do pořádku své domácí auto nebo firemní dodávku, rádi Vám ...

-Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Výroba drážních hnacích vozidel a drážních vozidel na dráze tramvajové, trolejbusové a lanové a železničního ...

Firma Auto Kubíček s.r.o. je specialistou na prodej a servis vozů značky Renault a Dacia. Náš tým odborníků v Olomouci vám poskytne široký okruh služeb pneuservisu a autoservisu. Zajistí vám náhradní díly, emise i přípravu na STK. Využít také můžete karosárny a autolakovny pro opravy všech typů vozidel. Prodej, leasing, servis vozů ...

Autoservis, autolakovna a karosárna: - autolakýrnické, autoklempířské, karosářské a automechanické práce. Svařování a opravy auto a moto plastů.