API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autoopravna. Servis: - osobní a užitkové automobily - příprava vozidel na STK.

Opravy silničních vozidel.

Servis, opravy: -nákladní automobily SCANIA, DAF, IVECO, MAN, VOLVO

Autoservis, opravy osobních a užitkových vozidel: - přístrojové desky - autoelektroinstalace - kompletní diagnostika OBD Testerem. Montáž: - autorádia - centrální zamykání - nezávislé topení.

Prodej amerických vozidel. Individuální dovoz vozů z USA. Servis a opravy amerických aut. Úpravy podvozků všech typů offroad vozů. Finanční služba: - pojištění.

Autoopravna: -osobní automobily -motory, převodovky, nápravy.

Svařování a opravy: - autoplasty. Prodej: - nové i použité náhradní díly. Výkup: - havarovaná vozidla. Odtahová služba. Komplexní opravy havarovaných vozidel.

Autoservis: - osobní automobily.

Prodej: - náhradní díly na vozy Mercedes. Prodej použitých i částečně renovovaných náhradních dílů. Autodílna.

Autoservis: - opravy osobních vozidel Fiat.

Autoopravna: - osobní automobily - veškeré mechanické práce.

Servis: - automobily všech značek na počkání i na objednání Prodej: - náhradní díly, autodoplňky. Pneuservis: - rychloservis - přezouvání.

Autoopravna: - geometrie osobních vozidel - opravy podvozku - test brzd - servis osobních vozidel - přípravy a předvedení vozidel na STK.

Auto Klanica Autoservis: - osobní automobily. - pneuservis - geometrie vozů - diagnostika motorů - klimatizace.

Autoservis: - opravy a seřízení trysek vstřikovacích systémů, čerpadel - čištění ultrazvukem - diagnostika - úpravy airbagů - opravy dieselových motorů.

Autoservis: - prodej náhradních dílů - oprava vozů po havárii - pojištění vozů - elektropříslušenství - geometrie - výměna čelních skel.

Autoservis, opravy: - osobní automobily.

Práce: - karosářské - autoklempířské.

Oprava: -automobily. Autoopravna

Autoservis. Opravy, servis: - automobily.

Autodoprava Osobní autobusová doprava: -mezinárodní i vnitrostátní -autobusy -jednodenní i víkendové zájezdy -výlety pro seniory -odvoz školních dětí na plavecký bazén. Oprava: -nákladní automobily a autobusy všech značek -příprava na STK. Svářečské práce.

Firma FIAT - Filípek tuning Autoservis: - měření emisí - test motorů vozidel - příprava na STK včetně zprostředkování - veškeré servisní a karosářské práce - montáž LPG.

Oprava, servis: - osobní a užitkové automobily - příprava na STK - pneuservis - diagnostika.