API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autolakovna. Používáme barvy STANDOX, 3M, MIRKA. Práce: - karosářské, klempířské. - lakování, opravy laku osobních, užitkových vozidel, motocyklů - čištění interiéru a exteriéru automobilů. Odtahová služba. - odtahy havarovaných vozidel.

AUTOSERVIS: -veškeré opravy motorových vozidel všech značek -DIAGNOSTIKA-všechny značky mot.vozidel -PNEUSERVIS-osobní a dodávkova vozidla -LPG -přestavby, montáž a opravy -AUTOSKLA -SERVIS KLIMATIZACI' -Příprava a provedení STK.

Plnění autoklimatizace. Chladírenská firma. Servis chlazení.

Dodávka: - náhradní díly - pneumatiky. Samoopravna vozidel. Pneuservis.

Činnost: - odtahová služba - renovace vozidel Nissan - generální opravy motorů - autoelektrikář

Servis, opravy: - automobily. Autolakovna, autokarosárna.

Prodej: - náhradní díly na vozy ŠKODA a na ŠKODA 1203 veterán - náhradní díly na veškeré osobní vozy - náhradní díly na osobní vozy všech továrních značek - autodoplňky - autokosmetika. Autoservis: - příprava na STK - plnění hydrauliky u osobních vozů CITROËN - montáž tažných zařízení a jejich certifikace ...

Autoservis: - kompletní servis vozů Renault, Dacia - příprava a provedení STK a emisí - výměna olejů - pneuservis - montáž alarmů. Prodej: - náhradní díly na vozy Renault.

Služby: - čištění exteriéru i interiéru vozidel chemickou metodou. Autoservis, pneuservis.

Prodej, servis a opravy: -transportní chlazení -plnění autoklimatizací a transportních chlazení. Autorizovaný prodej a montáž značky Carrier.

Autoservis: - osobní a dodávkové automobily - příprava vozidel na STK včetně jejího zajištění - autoklempířské práce - automechanické práce - pneuservis.

Provádí: - oprava a servis motorových vozidel. Prodej: - náhradní díly. Pneuservis. Diagnostika. Nástřik spodků a dutin.

Kompletní autoservis specializovaný na vozy Renault. Servis klimatizací. Prodej: - náhradní díly a doplňky. Pneuservis.

Prodej: -pneumatiky-autorizované zastoupení Bridgestone, Firestone, Dayton -protektorované pneu -ocelové disky. Měření a seřízení geometrie.

Autoservis: - autoservis všech typů vozidel - pojištění vozidel - příprava a vyřízení STK - měření emisí - dovoz vozidel ze zemí EU - financování (leasing, pojištění) - lakovna - karosářské práce - pneu.

Pneuservis: - prodej a servis pneumatik. Autoservis, autoopravna.

Autorizovaný prodejce a servis vozů VOLVO Prodej vozů VOLVO: - nové i ojeté vozy - náhradní díly a příslušenství - autodoplňky.

Autoopravna, autoservis: -osobní automobily -autoklempířské práce - opravy karoserií. Kompletní renovace veteránů.

Údržba vozidel a výměna provozních kapalin. Kompletní oprava podvozků a řízení. Kompletní oprava brzd. Příprava vozidel a provedení STK. Specializujeme se na vozidla AVIA, IVECO, VOLVO, RENAULT.

Prodejce, oprava: skupina Daimler AG pro značku Mercedes-Benz, smart a Mitsubishi Fuso Canter. Servis vozů Chrysler, JEEP, Dodge, -prodej nových vozidel všech kategorií-osobní automobily, užitkové vozy, tahače -prodej náhradních dílů -prodej autodoplňků - leasing.

Činnost: - autokarosářské práce