API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoopravna. Výroba a prodej: - pletiva - sloupky - poplastované pletivo - vzpěry - doplňky.

Autorizovaný prodej a servis vozidel MITSUBISHI.

Autorizovaný servis vozů Volkswagen. Škoda, Audi, Seat. Prodej ojetých koncernových vozů na objednávku. Prodej náhradních dílů.

Prodej, montáž: -autoskla na všechny osobní, dodávková a nákladní vozidla. Servis: -osobní a dodávková vozidla -pneuservis -kompletní servis klimatizací. Prodej: -pneumatiky -disky Montáž: -střešní okna -alarmy.

Pěstitelská pálenice, palírna. Moštárna. Prodej a servis zahradní techniky, Husqvarna, Flymo, Prodej kotlů a bojlerů, ohřívačů vody, plynové, pevná paliva, kombinované Broušení řetězů motorových pil. Autoservis.

Auto-Hobby Uničov Prodej: - náhradní díly a autodoplňky pro osobní vozidla. Odtahová služba. Servis vozidel.

Autoservis Depo - servis osobních automobilů nejrůznějších značek. Provádíme: - mechanické práce - opravy elektroinstalace - diagnostiku vozů Renault a Dacia - přípravu a vyřízení STK a emisí

Opravy osobních automobilů, příprava vozidel na STK a měření emisí.

Autooprava. Autodoprava.

Autoservis: - opravy motorů a převodovek - měření emisí - příprava a přistavení vozidel na STK - výměny olejů - opravy brzdových systémů - opravy karosérií - výměny tlumičů, výfuků - menší a střední opravy.

Autolakovna: - drobné karosářské práce.

Autoopravy: - karosářké práce, karoserie - autoklempíř.

Autoservis: -osobní auotmobily -užitkové automobily -montáž doplňků -autoelektrika -pneuservis -klimatizace. Řemeslo: -autoklempíř, mechanik. Služby: -příprava na STK a provedení TK.

Autoservis: - příprava a provedení STK - měření emisí - GO všech benzínových a dieselových motorů - nástřiky dutin - veškeré mechanické práce.

Prodej, servis: -zahradní a komunální technika Agzat, Balcar, Robot, Jonsered, Solo, Alko, Stiga, Lombardini-D, Kohler, Briggs & Stratton, Tecumseh. Servis: -motorová vozidla -jednostopá motorová vozidla. Další provozovna: -Litovel, Uničovská 75.

Servis, oprava: - osobní vozy škoda, audi, opel, WV. Renovace: - brzdy - spojky

Pneuservis. Autoservis: - osobní automobily.

Autoservis: - osobní automobily.

Autoservis. Měření emisí. Příprava a provedení STK.

Autoopravna: - osobní automobily - autoelektro. Pneuservis. Brzdové centrum.

Autoservis. Opravy: - motorová vozidla. Prodej: - náhradní díly.

Autoopravna a opravna stavební mechanizace. Prodej: - nákladní auta TATRA, AVIA - stavební technika - technické plyny - mazací produkty - kanálové a rotační lasery - náhradní díly.

Provádí: - seřizování a opravy elektronických systémů vstřikování zážehových a vznětových motorů - opravy motorů a převodovek - kompletní příprava na STK.