Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Online specialista na letní a exotické zájezdy. Denně akční last minute. Internetový prodej exotických zájezdů do Egypta, Thajska, na Srí Lanku, Maledivy a další. Cestovní pojištění zdarma.

Nabídka služeb incomingové cestovní kanceláře. Zajištění hotelů, firemních akcí i výletů v celé České republice. Průvodcování v turečtině.

Mgr. Iva Lubalová poskytuje: - překlady z NJ do ČJ a naopak - tlumočení z NJ do Čj a naopak - výuku německého jazyka - firemní výuka - doučování z němčiny - průvodcovská činnost v němčině - výuka a doučování latiny.

Poznávací zájezdy za exotikou - jezdíme v malých skupinách a vybíráme kvalitní české průvodce. Specialista na aktivní dovolenou. Nabízíme sportovní dovolenou pro celou rodinu (cykloturistika a horská kola, cyklolodě a cyklojachty, in-line bruslení, poznání a turistika, treking, vysokohorská turistika, škola sportů a pobytu v přírodě, rafting a ...

-Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu

Vnitrostátní a příležitostní mezinárodní autobusová doprava. Činnost cestovní agentury. Přepravy sportovců, jednodenní zájezdy do termálních lázní v Německu - Bad Füssing, jednodenní lyžařské zájezdy Rakousko - Hinterstoder.

Incomingová cestovní kancelář: -ubytování -okružní jízdy -transfery -divadelní lístky -turistické služby pro cizince -prodej vstupenek na kulturní pražské akce -tématické zájezdy pro skupiny po celé -České republice -incentivní programy pro hosty zahraničních i tuzemských firem.

Služby: - směnárna - cestovní agentura

Cestovní agentura: -dovolená v zahraničí, v exotických zemích i Čechách -jednodenní výlety -letenky, jízdenky -lázeňské pobyty.

Cestovní kancelář se zaměřením na potápění.

-Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zprostředkování obchodu a ...

Cestovní kancelář. Poutní a poznávací zájezdy Rok vzniku 1994

Cestovní kancelář - prodej poznávacích a pobytových zájezdů - letenky.