Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Autobusová doprava a cestovní agentura KARLTOUR Olomouc Autobusová doprava: irisbus 936 lux - tuzemsko i zahraničí - pro kolektivy - lyžařské, poznávací, pobytové zájezdy, kulturní a sportovní akce, školní výlety. Pobytové zájezdy s léčivými účinky do termálních lázní Harkány (Maďarsko) Bükfürdö.

Dovolená u moře, exotika, lyžařské pobyty, lázně a wellness pobyty, skupinové zájezdy, poznávací zájezdy, dárkové certifikáty, eurovíkendy, muzikály, prodej vstupenek na kulturní akce, prodej letenek.

-Velkoobchod a maloobchod -Překladatelská a tlumočnická činnost -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu

CK Sport SEN - prodej zájezdů na sportovní utkání.

Provozujeme hotel a penzion s názvem Jítravský dvorec. Kromě ubytování na horách můžete v areálu využít také služby restaurace, wellness centra a pivnice s nabídkou lokálních piv.

Cestovní kancelář: - poutní a poutně poznávací zájezdy na tradiční poutní místa střední, jižní a západní Evropy - jednodenní zahraniční i tuzemské zájezdy

Cestovní agentura, zprostředkující veškeré služby na Mallorce. Ubytování na Mallorce, výlety na Mallorce, zapůjčení dopravních prostředků, letenky.

Služby - průvodcovská činnost - zprostředkování sportovních aktivit, teambuildingů a ubytování v Itálii.

Průvodcovská činnost Rekvalifikační kurzy - dějiny na našem území včetně současného dění - základy dějin umění - geografie a ekonomika cestovního ruchu - technika služeb cestovního ruchu - metodika činnosti průvodce.

Jsme incomingová cestovní agentura poskytující pro své klienty komplexní turistické a konferenční služby. Nabízíme dva základní okruhy služeb: 1. turistický servis: - okružní jízdy - výlety mimo Prahu - průvodce po Praze i celé České Republice - transfery a další dopravní služby.

Cestovní agentura. Nabídka ubytování a rekreace v italském letovisku Madonna di Campiglio nacházející se v regionu Riva del Garda. Nabízíme ubytování, rekreaci, golf, turistiku v zimě i létě.

Cestovní kancelář. Prodej: -zahraniční zájezdy, pobyty, dovolená: -lyžařské - Francie -poznávací - Francie, Itálie, Švýcarsko -pobytové - Chorvatsko.

Činnost: - organizace zážitkových akcí (pod názvem Roadgasm) - blog - focení aut