Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán Kalimero nabízí ubytování: - kapacita pro 6 osob. Vybavení: - WiFi internet, satelitní televize. Společenská místnost s kamny (dvě lůžka, LCD televize, SAT TV). Plně vybavená kuchyň s jídelním koutem. Ložnice (lůžka pro 4 osoby, SAT TV, prostorné skříně na oděvy). Sociální zařízení - koupelna, WC.

Apartmány Stříbrnice, s.r.o. nabízí ubytování: - 42 lůžek ve dvou objektech - apartmány 3+kk.

Společnost MOSEV plast s.r.o. realizuje recyklaci komunálního plastového odpadu, výrobky z recyklovaného plastu: - zatravňovací dlažba, žlaby - protihlukové stěny - výrobky pro železnici - ohradníkové kůly - palisády. Držitel certifikátu pro systém jakosti ISO 9001, 14001. Společnost MOSEV plast s.r.o. provozuje také ubytování v ...

Penzion Vaněk nabízí ubytování v penzionu: - kapacita 23 lůžek - pokoje dvou, tří a čtyřlůžkové - na pokojích koupelna se sprchovým koutem, WC, balkon, TV+SAT, telefon, wi-fi - sauna, masáže - bezbariérový přístup - jeden pokoj pro zdravotně postižené - denní bar - snídaně - tenisové kurty.

Penzion U Alberta poskytuje ubytování: - 4 lůžkový podkrovní pokoj - 3 lůžkový podkrovní pokoj - apartmá 2 lůžkový podkrovní pokoj - restaurace.

Restaurant - Pension U Lukáčů Ubytování: - pension: - 2 dvoulůžkové pokoje a 2 čtyřlůžkové Restaurace: - 34 míst - terasa s krbem.

Penzion INA: - kapacita 18 lůžek - podkrovní apartmány vybaveny kuchyňským koutem, lednicí, sprchou a sociálním zařízením - společenská místnost s TV, kolárna, lyžárna, zahrada s grilem, pískovištěm, ruskými kuželkami a dětským bazénem.

Apartmány u Horáků nabízí ubytování včetně restaurace.

Ubytování Císařová Věra poskytuje ubytování.

Penzion Blaník poskytuje ubytování. - 4 pokoje - TV, koupelna, možnost přistýlky, wi-fi.

Pstruhařství ČRS s. r. o. provozuje chov ryb: -siven a pstruh americký. Možnost rybolovu Restaurace Rybářská bašta Ubytování: -3 apartmány-2 třílůžkové a 1 čtyřlůžkový -v přízemí posezení a sociální zařízení -ceník ubytování 200-250, - Kč/osoba.

Pension Barunka - obytné podkroví a tři pokoje se sociálním příslušenstvím. 1. patro - byt - apartmán s koupelnou se sprchovým koutem, kuchyňkou a ložnicí. - terasa, klidné posezení na zahradě.

Vila u pošty, Apartmá V Oblouku Ubytování v Jeseníkách v soukromí: - ubytování pro skupiny lidí - TV - wifi - vybavená kuchyň - zahrada - 10 + 12.

J.M.PET Hotels s.r.o. poskytuje ubytování: -penzion -ubytování celoročně -celková kapacita je 80 lůžek -7 dvoulůžkových pokojů -1 jednolůžkový pokoj -1 pětilůžkový pokoj -4 čtyřlůžkové pokoje -10 třílůžkových pokojů -restaurace s diskotékou -bar, velkoplošná projekce -společenská místnost s SAT/TV -stolní tenis, ...

Penzion Na výsluní poskytuje ubytování s kapacitou - 14 osob.

Šebestová Helena poskytuje ubytování: -penzion -jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje -strava zajištěna -k dispozici je kuchyňka, garáž -wi-fi.

Penzion Vila Háj má stylovou mysliveckou restauraci. - celoroční kvalitní a cenově velmi dostupné a levné ubytování hotelového typu. - parkování přímo v zaploceném areálu penzionu. - kapacita vnitřních prostor 60 – 70 osob. - vyjížďky na koni s instruktorem. - grilování.

Penzion Ramzová poskytuje ubytování - penzion - 12 pokojů - 39 lůžek, 10 přistýlek.

Josef Piňos provozuje penzion Piňos: - ubytování do 200Kč noc/os. - pokoje 1/3, 2/2, 1/4, 1 apartmán - k dispozici kuchyňka - letní bazén a posezení.

Kociánov s.r.o. poskytuje ubytování Kareš, dále: - SKI a letní areál, půjčovnu lyží - Bikepark

Ubytování: - penzion - kapacita 50 lůžek - 8 x 4 lůžkový pokoj - 4 x 3 lůžkový pokoj - samostatné apartmá 6 lůžek - dvě samostatné jídelny pro ubytované - restaurace - salonek - wifi.

Apartmány Kolb - celoroční ubytování v soukromí - penzion. Složení pokojů: - 4 x apartmán - po 3, 4, 5 a 6 lůžkách - TV, SAT - Wi-Fi.

Penzion Lipůvka nabízí ubytování - 9 pokojů s 2 apartmány (kapacita do 24 osob).