Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Chystáte se poznávat krásy Jižní Moravy? Potom neváhejte navštívit Penzion Harmony, který se nachází v klidné části Lednického parku zhruba 300 metru od Lednického zámku. Nabídnout vám můžeme ubytování se snídaní i bez v klimatizovaných pokojích. Využít můžete také vyhřívaný slaný bazén či privátní wellness se saunou a vířivkou.
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Penzion: -ubytování v apartmánech -11 plně vybavených apartmánů (TV, sprcha, WC, kuchyňka) včetně společenských prostor -společenské prostory -možnost lyžování, cykloturistika, kulečník -vhodné pro rodiny s dětmi -WIFI FREE Objednávky: -Lenka Šnajdrová.

Ekofarma Rybník. Chov: - masný skot - ovce - koně Ubytování: - penzion

Penzion v centru města Domažlice. Ubytování je 100m od náměstí. Kapacita penzionu činí 20 lůžek ve 2 až 4 lůžkových pokojích. Pokoje s vlastním WC a TV.Apartmán a bezbariérový pokoj. Vlastní parkoviště, letní terasa a půjčovna kol.Cykloturistika.

Rekreační středisko Bonětice. Ubytování: - apartmány - chatky

Ubytování: - apartmány Služby: - rychlé občerstvení

Penzion - ubytování v rodinném prostředí - jedno, dvou, tří, čtyřlůžkové pokoje s vlastní sprchou, WC a balkónem - připojení k internetu

Restaurace a penzion. Ubytování: -1.poschodí 1x 2 lůžkový pokoj 3x apartma 2-4 hosty -2.poschodí 4x 1 lůžkový pokoj 3x 2 lůžkový pokoj. Resturace 40 míst. Salonek 30 míst. Terasa 70 míst. Vlastní garáže-7 míst. Parkoviště: -17 míst pro osobní vozy -1 místo pro postižené.

Penzion - celková kapacita ubytování 30 osob - 9 dvoulůžkových pokojů - 1 trojlůžkový 1 jednolůžkový pokoj - pokoje jsou zařízeny v country stylu Country restaurace - 110 míst k sezení - country zábavy

Služby: -penzion -hostinec -restaurace

Ubytování, služby: - penzion - restaurace

Ubytování: -v soukromí