Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion. Ubytování: - 6 pokojů - 17 lůžek - soc. zařízení na pokoji - společné sprchy - plně vybavená společná kuchyně - TV + satelit - wifi. Vhodné pro zaměstnance firem, řemeslníky. Možnost dlouhodobého ubytování. Pivnice, herna: - 40 míst, zahrádka 40 míst - grilování - speciality - pizza, klobása, žebra - pochutiny k ...

Rekreační dům Helena - ubytování v soukromí - 13 lůžek s možností dvou přistýlek, 2 dětské postýlky, 5 pokojů, 1x4 lůžka, 1x3 lůžka, 3x2 lůžka, 2 plně vybavené kuchyně, 3 koupelny, 3 WC, 1 prostorná hala, balkon s posezením, venkovní kryté posezení s grilem, posezením u ohniště.

Restaurace a Penzion: -denní menu -salonek 22 míst -možnost pořádání akcí, oslav a veřírků -ubytování - 5 luxusních pokojů pro 2-5 osob.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -celková kapacita 50 lůžek: -10x mezonetový apartmán. Vybavení pokojů: -vlastní sociální zařízení, kuchyně, WiFi, TV, SAT. Pohostinství: -restaurace.

Penzion Vinařství Vaďura - kapacita 20 lůžek: - 3 pokoje - složení 6, 6 a 8 lůžek. Velkobchodní prodej vína. Řízené degustace. Polešovice 672: - vinotéka - ubytování s možností parkování - 3 pokoje, kapacita 11 osob.

Penzion: - ubytování - ubytovací kapacita 38 lůžek. Restaurace: - stravování - krb, grilované speciality - velkoplošná LCD televize - kapacita restauračního salónu až 100 míst. Kapacita salónku 40 míst. Vhodné pro skupinové akce.

Společnost AGROCORP s.r.o. - Ekofarma Žlutava provozuje penzion, ranč v rekreační oblasti Chřiby a současně farmu - minizoo s řadou hospodářských zvířat. Ranč má ideální polohu, na kopci nad řekou Moravou, na vodní cestě Baťův Kanál. Agroturistika a cykloturistika má v ČR stále silnější pozici, proto se našim hostům kromě ubytování a ...

Vinařství. Výroba: - sudová, lahvová vína - jakostní odrůdové víno - přívlastkové víno - pozdní sběr, kabinetní, ledové, slámové. Penzion Vinařství Vaďura - kapacita 20 lůžek: - 3 pokoje - složení 6, 6 a 8 lůžek.

SOLA GRATIA je ideálním místem pro odpočinek, setkávání či odborné semináře. Služby: - ubytování - stravování - pobyty ze středisek a škol Diakonie ČCE (vzdělávací akce, ozdravné pobyty klientů nebo rekreační pobyty zaměstnanců) - svatby, rodinné oslavy, rodinné srazy.

Kategorie: -Hotel GARNI *** -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -celkem 30 lůžek -15 jednolůžkových a dvoulůžkových luxusních pokojů s možností přistýlky, s koupelnou a WC, TV, minibar, rádio, telefon, WIFI připojení k Internetu. Pohostinství: -restaurace -salonek pro 30 osob. Možnost pořádání ...

Ranch, ranč, služby: - chov koní plemene Paint Horse - trénink koní - ustájení koní - výuka westernového ježdění - vyjížďky do přírody - ubytování.

Penzion UNO: -se nachází v klidné části Zlína s nádherným výhledem na lesy. Nabízí: -komfort 3hvězdičkového hotelu s prvky rodinné atmosféry -klimatizace, internet, parkoviště, wifi -uspokojí i ty nejnáročnější hosty. Restaurace UNO: - ideální pro svatby, rodinné oslavy - vyhlášená gastronomie, vítěz Garden food festivalu 2017.

Ubytování. - dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. - k dispozici je zahrada, letní terasa a parkoviště.

Penzion Rališka nabízí ubytování ve dvou samostatných apartmánech. Jeden je pro 9 osob a druhý pro 4 osoby. Penzion je samostatně stojící chalupa v rekreační části Horní Bečvy.Klidná a slunná poloha s krásným výhledem.V zimním období Ski areál Rališka je přímo dostupný od penzionu.V létě přehrada s koupáním.Ideální pro rodiny s dětmi.

Ubytování:18 lůžek - penzion. Služby: - sauna - whirpool - venkovní bazén - fotbalové hřiště s umělým povrchem - beach volejbal -pujčovna čtyřkolek -stolní fotbál -kulečník -stolní tenis -trampolína -minigolf

Služby, poskytování, provozování: -relaxační studio. Ubytování v soukromí: -2 dvoulůžkové pokoje -1 třílůžkový apartmán.

Galerie vín: Zaměřujeme se na velkoobchodní a maloobchodní prodej kvalitních lahvových i sudových moravských a zahraničních vín. Naleznete u nás velké zastoupení vín z moravských vinařských oblastí a okrajově i ze zahraničních vín. Máte možnost velkého výběru dárkových balení. Můžete u nás navštívit řízené degustace, uspořádat malý firemní ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby

Vila Šohaj - ubytování: - 4 komfortní apartmány - maximální ubytovací kapacita je 17 osob - 20 minut chůze od lázeňského náměstí - parkování zajištěno před domem.

Ubytování ** - ve stylu domácího prostředí - dvoulůžkové pokoje a apartmá - 9x2 dvoulůžkové pokoje - možnost přistýlky - pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, lednicí a s možností zapůjčení televizoru - skupinovým pobytům je k dispozici příjemné posezení v baru - parkování je zajištěno na dvoře penzionu - možnost uschovat ...