Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Chystáte se poznávat krásy Jižní Moravy? Potom neváhejte navštívit Penzion Harmony, který se nachází v klidné části Lednického parku zhruba 300 metru od Lednického zámku. Nabídnout vám můžeme ubytování se snídaní i bez v klimatizovaných pokojích. Využít můžete také vyhřívaný slaný bazén či privátní wellness se saunou a vířivkou.
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Rodinný dům - kapacita 10 osob - společná kuchyň - koupelna - společenská místnost s televizí - venkovní posezení s krbem

Penzion a Ubytování pod kopcem Uherské Hradiště nabízí ubytování s možností snídaně. Všem hostům je v našem penzionu volně k dispozici kvalitní káva, čaj, WiFi připojení + PC ... Penzion se nachází přímo v Uherském Hradišti.

Kategorie: -penzion nebo ubytovací hostinec s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -2 dvoulůžkové, sprcha, WC s možností přistýlky -1 čtyřlůžkový -4 třílůžkové -1 jednolůžkový -sprcha a WC na chodbě. Vybavení pokojů: -na dvou televize, ústřední topení. Vybavení objektu: -restaurace 60 míst -kavárna 90 míst -vinárna ...

Výroba a prodej, internetový obchod, eshop, e-shop: - sportovní poháry - medaile - trofeje - sošky - talíře - plakety - vlaječky - diplomy - jiná sportovní ocenění - reklamní předměty. Pohár označíme štítkem s textem dle Vašeho přání. Ubytování. Penzion s celoročním ubytováním: - 2x čtyřlůžkový pokoj - 1x dvoulůžkový ...

Nově zrekonstruovaný penzion v klidném centru Luhačovic u lázeňského parku, v těsné blízkosti pramene Ottovka. Penzion s celoročním ubytováním: - kapacita penzionu je 12 pokojů - dvoulůčkové pokoje s možností přistýlky - na každém pokoji je koupelna s WC, LCD + SAT, WiFi připojení k internetu, lednice - k dispozici společenská ...

Restaurace, ubytování v penzionu: -28 lůžek -salonek - svatby, rodinné oslavy, firemní akce, vánoční večírky, teambuilding, promoce... -řízené degustace Volná čas: -lety balonem, cykloturistika, turistika, lyžování, paintball, zorbing, aquapark...

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -dvoulůžkové pokoje, WC a sprcha -jednolůžkový a čtyřlůžkový pokoj, WC a sprcha -dvoulůžkový apartmán, WC a sprcha.

Malý rodinný pivovar. Výroba: -pivo VALÁŠEK. Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -1x jednolůžkový pokoj -5x dvoulůžkový pokoj -1x luxusní apartmán. Restaurace Pivovar. objednávky na tel.: 773025454.

Penzion Loreta: - krásný a klidný pobyt v lázeňské vile ze třicátých let - nabídka pobytových balíčků - ubytování s příjemnou rodinnou atmosférou poblíž kolonády - v restauraci penzionu je zajištěno stravování pro ubytované hosty - pro lázeňské hosty zajišťujeme léčebné procedury - akce pro firmy, školení, rodinné oslavy, svatby - ...

Ubytování: - penzion s celoročním ubytováním - 5 dvoulůžkových pokojů - televize, lednička, minibar, internet - restaurace 50 míst - letní zahrádka s grilem, opékání.

Ubytování - tříhvězdičkový hotel - neunifikované pokoje - 12 dvoulůžkových a 1 čtyřlůžkový pokoj - koupelna, WC, vysoušeč vlasů, osuška - wifi připojení, TV/sat - chrániče matrací - každodenní úklid pokoje Restaurace - sezónní a regionální pokrmy - gastronomické akce - restaurace - 35 osob, malý salonek - 25 osob, ...

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -2 dvoulůžkové apartmány -4x studio pro 2 osoby -2x studio pro 4 osoby .

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -18x dvoulůžkový -10x jednolůžkový.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -8x dvoulůžkový pokoj -1x jednolůžkový pokoj.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -PÓLA: -8x dvoulůžkový -12x jednolůžkový. -VEPŘEK: -10x dvoulůžkový -2x jednolůžkový.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -17x dvoulůžkový -5x jednolůžkový.

Kategorie: -penzion (pension) s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -19 x dvoulůžkový -5x třílůžkový -1x čtyřlůžkové apartmá.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -5x dvoulůžkový -3x buňka -jednolůžkový + dvoulůžkový pokoj.

Penzion: - kapacita 14 lůžek - 2 apartmány a 1 pokoj s vlastním sociálním zařízením a vybavenou kuchyňkou - sauna - možnost grilování a rožnění - WIFI připojení - parkování před domem pod kamerou.

Penzion. Restaurace. Jízda na koních Hřitě Možnost opékaní kuřat, selat.

Složení pokojů: -4 dvoulůžkové, sociální zařízení. Vybavení pokojů: -televize, ústřední topení, lednička, soc. zařízení Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Pořádání: -soukromé akce. V objektu vinotéka s vinárnou. Ubytování domácího mazlíčka zdarma. Úschovna kol ve dvoře.

Ubytování: -penzion s celoročním ubytováním -kapacita 8 + 2 přistýlky, sprcha, WC, TV, wifi, bez snídaně, bez psa -1x 3lůžkový pokoj -1x 1lůžkový pokoj -2x 2lůžkový pokoj Vybavení zařízení: -bar -mňamky k pivu, nápoje -herna -šipky, hrací nevýherní automat -kapacita cca 40 míst -možnost pořádání oslav -zahrádka, grilování ...