Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním v historické části města Kroměříže. Pohostinství: -občerstvení -vinný sklep.

Rodinná restaurace, kavárna a penzion: - restaurace 45 míst - letní zahrádka 40 míst - soukromé a firemní akce - svatby - wifi Ubytování: - 4 pokoje - kapacita 12 míst - vlastní sprcha, WC, TV, wifi, varná konvice.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním -školení a oslavy -svatby. Složení pokojů: -10 dvoulůžkových pokojů -2 apartmány. Vlastní sociální zařízení. Pohostinství: -restaurace a bar -letní zahrádka -vinný sklep.

Rodinný penzion -levné ubytování Vsetín více na www.hospodakamenak.cz

Rekreační tenis, dětské tenisové školičky, závodní tenis, pronájem tenisových a badmintonových kurtů, pořádání sportovních akcí a turnajů, ubytování v penzionu, tenis bar, půjčovna, servis a prodej sportovních potřeb.

Ubytování: -kapacita 11 pokojů (2 až 4 lůžka/pokoj). -nekuřácká Restaurace: -obědy, večeře -hotovky, minutky -denní menu -restaurace 70 míst, nekuřácký salónek 15 míst -pro různé oslavy, školení, svatby, hostiny -vhodné i pro rodiny z dětmi.

Penzion Sivena - ubytování v soukromí Složení pokojů: - 2 Apartmány kompletně vybavené, WIFI zdarma, parkování před domem, venkovní krb, osobní přístup, hovoříme anglicky, německy, rusky. Blanka Hudecová, ACC - certifikovaný kouč ICF, osobní rozvoj, kariérní poradenství, mentorink obchodních dovedností, koučování týmů.

Biofarma - chov domácích zvířat. Ubytování v apartmánech.

Apartmány Hážovský Dvůr Ubytování v plně vybavených apartmánech. Apartmány mají vlastní vlastní sociální zařízení, koupelnu se sprchovým koutem, předsíňkou, kuchyní a obývacím pokojem s bio krbem.

Pension. - ubytování - celoroční provoz - kapacita 29 lůžek - 6 apatmánů (po 3 až 6 osob) - vlastní sociální zařízení (vana, sprchový kout, WC), TV, lednice. Restaurace a snack bar pro ubytované: - stravování - denní menu, snídaně, večeře.

Pronájem bytů a nebytových prostor: - apartmány.

Ubytování v penzionu: - dvoulůžkové - čtyřlůžkové pokoje s vlastní koupelnou, WC, TV, WiFi, lednicí, většina pokojí je s kuchyňkou. Možnost krátkodobého i dlouhodobého ubytování. V blízkosti vlakové a autobusové nádraží. Nekuřácké prostory.

Příjemné ubytování v nekuřáckém prostředí za skvělou cenu: - jednolůžkové, dvojlůžkové pokoje, - SAT-TV, - wifi, - vlastní sociální zařízení, - kuchyňka, - jídelní kout. V blízkosti: - autobusová i vlaková zastávka, - nákupní centrum, - multikino, - restaurace, - kongresové centrum Zlín, - Univerzita Tomáše Bati.

Služby: - ubytování v soukromí

Penzion Na mlýně je výhodně položen v blízkosti štěrkových jezer nedaleko Uherského Hradiště v obci Ostrožská Nová Ves. Ubytovaní hosté tak mají široké možnosti rekreačního vyžití - koupání, rybolov, cykloturistika. Poskytujeme celoroční ubytování se stravování pro hosty v restauraci s barem o kapacitě 42 míst. Kategorie: -penzion s ...

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -3 dvoulůžkové, sprcha, WC, TV, SAT, kuchyňka, wifi -možnost přistýlky.

Pronájem: -kancelářské, nebytové prostory. Ubytování : 2-4 lůžkové pokoje, WC a sprchy na chodbě, kuchyňka, kulturní místnost, parkoviště.

Ubytování v apartmánu a pěti samostatných dvoulůžkových pokojích s možností přistýlek. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení.