Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Pokud hledáte útulné a pohodlné ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny, neváhejte a zarezervujte si pokoj v Penzionu Jámy. Tento penzion nabízí dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vlastní koupelnou, ledničkou a wi-fi připojením. Penzion se nachází v klidné lokalitě nedaleko Nového Města na Moravě a Žďáru nad Sázavou. Součástí penzionu je ...
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Pokud hledáte luxusní ubytování v srdci Šumavy, nechte se zlákat Apartmány PrimaByt Sušice. Nabídnout vám můžeme Apartmán PB Balcony a Apartmán PB Deluxe. Tyto komplexně zařízené apartmány nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a relaxační pobyt. Apartmány se nachází přímo v historickém centru města, v blízkosti řeky Otavy.
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Ubytovna - ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích. Sociální zařízení společné na chodbě.

Ubytování v hotelu ve dvou nebo třílůžkových pokojích. Rodinný pokoj pro 3 osoby.

Farma Kočov v oblasti Jeseníků je to pravé nejen pro rodiny s dětmi, ale také pro romantické výlety nejen na elektrokolech. Restaurace: - stylová restaurace s krbem - kapacita restaurace včetně privátního salónku 110 míst - domácí kuchyně - letní zahrádka s dětským koutkem, hřištěm a houpačkami - 80 míst - bowling - 2 bowlingové ...

Rodinný stylový eco hotel s privátním wellness a saunou pod horou Radhošť v Beskydech. Sportovní areál: -3 antukové tenisové kurty s umělým osvětlením, tenisové turnaje -stolní tenis -kulečník. Stylová restaurace: -stravování -krytá letní terasa -altán s krbem - sál pro 70 osob

Maloobchod, prodej: -Obchod - Bistro - smíšené zboží. Ubytování v soukromí Bílá 169 www.ubytovani-bila-slocikova.tk

Penzion - ubytování: - ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízení a TV - kapacita - čtrnáct lůžek - společná, plně vybavená kuchyňka - společenská místnost s krbovými kamny - místnost na ukládání kol a lyží.

Pronájem, doprava, montáž i demontáž lešení: - trubkové - rámové SGB. Levné ubytování ve Štramberku - v soukromí: - 10 míst k ubytování - soukromé apartmá - wifi připojení.

Ubytování v hotelu v útulných pokojích s nábytkem z masivního dřeva. K dispozici salonek s kapacitou 6 osob pro jednání i jazykové kurzy. Součástí hotelu je restaurace a relaxační centrum.

Prodej: - smíšené zboží. Ubytování: - apartmány.

Krátkodobé i dlouhodobé ubytování v ubytovně.

Pension DANA se nachází v podhorském městečku ve Vrbně pod Pradědem nedaleko lázní Karlovy Studánky a nejvyšší horou Jeseníků Praděd. Je vhodný pro rodinné dovolené, romantické i pro služební jednodenní přenocování.

Bistro: - prostory pro firmení prezentace a večírky. - spodní salónek 20 mist - hostovna 40 míst Ubytování: - 5 dvoulůžkových pokojů - kuchyň s jídelnou, obývací pokoj - bazén, sauna.

Penzion s restaurací v malé Morávce. Hosté mají k dispozici společenskou místnost a restauraci.

Penzion s apartmány vhodný pro ubytování rodin s dětmi v Dolní Lomné. Privátní wellness s vířivkou a finskou saunou, dětský koutek, venkovní hřiště, beachvolejbalový kurt.

Rekreační středisko Skalka - Ostravice

Autokemp, autocamp: Ubytování: -15 chatek, chatky (z toho dvě chaty pro vozíčkáře) -místo pro návštěvníky se stany a přívěsy. Vybavenost objektu: -vybavenost chatky-4 lůžka, WC, sprchový kout, kuchyňka s vybavením -ohniště -dětské hřiště. Areál se nachází v těsné blízkosti nového Aquaparku Frenštát.

Penzion, ubytování vhodne pro rodiny s dětmi, v tiche oblasti Beskyd pod Ondřejnikem.Jsou dva apartmany / 3, 4/ lužkovy s možnosti přistylky.Je plně vybavena kuchyňka s možnosti si připravit jidlo.Možnost venkovniho grilovani a posezeni u ohně.

Ubytovna Sport Bohumín nabízí 5 nově zrekonstruovaných pokojů s kapacitou až 30 míst. Ceny již od Kč 130, - za noc!

Ubytování v rodinném penzionu v apartmánech s vlastní kuchyňskou a sprchovým koutem v krásné přírodě Jeseníků.

Společnost Chaty Krásné chvíle s.r.o. Frýdek-Místek Vám zajistí ubytování a pronájem luxusních chat v Beskydech. Užijte si skvělou dovolenou na horách a pronajměte si třeba naši valašskou chalupu. Navíc si můžete i dopřát soukromé wellnes se saunou a vířivkou. Naše chaty zvou k útulnému ubytování v soukromí, ať už plánujete romantický víkend ...

MECOR s.r.o. se zabývá realitní a hostinskou činností.